Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Y.A.S på udsalg

Y.A.S! Opdag vores trendy kollektion af mode og livsstil. Fra smukke kjoler til moderne accessories, vi har alt hvad hjertet begærer. Find dit perfekte look i dag og shop nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Shop stilfuldt Y.A.S tøj til strålende priser

Hos Lounge by Zalando kan du i en begrænset periode opleve et stort og stiligt Y.A.S sale. I det utrolige udsalg kan du finde alt lige fra lette kjoler til varme vinterjakker, eller sagt på en anden måde kan du finde designs til enhver sæson. Opret en unik profil og benyt din fantastiske medlemsrabat til at shoppe stærke styles til stærke priser.

yas_outlet_2_CM

Skab professionelle og cool looks med Y.A.S kjoler

Moderne og sofistikerede styles. Det er den tone, som kendetegner de rene og dog farverige linjer, der væver sig på kryds og tværs af brandets omfattende sortiment. Hos Lounge by Zalando kan du af samme grund udforske alt lige fra smarte Y.A.S jakker til alverdens kjoler og sommerlige shorts. Enhver af de mange kreationer bevarer dog den cool chicness, der gør tøjet ideelt til et festligt såvel som professionelt ensemble.

Det er for eksempel let at vælge en af de minimalistiske buksedragter, hvis matchende dele gør det hurtigt at sætte et fejlfrit outfit sammen på selv de mest hektiske hverdagsmorgener. Modsat kan du også mikse og matche de forskellige Y.A.S bukser og tilhørende jakker med utallige andre elementer i din garderobe. Hvis du drømmer om casual chic på den nemme måde, kan du hoppe i et par løse boyfriendjeans, da de altid går godt i spænd med en pastelfarvet blazer.

yas_outlet_3_CM

Find skønne tilbud og smukke styles i vores Y.A.S udsalg

Der venter dig et fabelagtigt væld af tekstiler, prints og smukke detaljer, når du gennemgår de mange tilbud på brandets stilige kreationer. De talrige elementer i høj kvalitet indgår i et hav af styles, hvilket indebærer alverdens lette og sommerparate skjorter samt farverige vinterdesigns i uld og blød Y.A.S strik.

Der er dermed mange og stilfulde grunde til, du kan benytte brandets tøj og naturligvis deres forskellige accessories, hvad end det er din daglig- eller endda din bryllupsdag. Det er nemlig et udsalg, der byder på alt lige fra strålende hverdagsstyles til selv de festligste brudekjoler, hvis lyse toner og fantastiske blonder vil få et smil frem på bruden såvel som gommen. Er du modsat blandt bryllupsgæsterne kan du lige så smilende nyde dagen i en nederdel, hvis glitrende satin eller luftige chiffon emmer af festligt overskud.

Udforsk stilfulde sales hos Lounge by Zalando

Lounge by Zalando er til for, at du kan shoppe drømmeagtige styles til lige så drømmeagtige priser. Hos os kan du udforske en række af forskellige flashsales, hvor tilbud på op til 75% * sammenlignet med indkøbsprisen giver dig chancen for at fylde din garderobe med alverdens stilfulde designs. Det er dog ikke den eneste medlemsfordel, da du ligeledes får muligheden for:

  • Uden omkostninger at oprette en personlig profil
  • Shoppe styles fra nye og kendte brands

Det er med andre ord en onlineverden, hvor du kan vælge blandt et hav af fabelagtige tilbud på designs fra berømte og up-and-coming brands. Log ind på din gratis profil og nyd en shoppetur, der forener fantastisk mode med fantastiske besparelser.