Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Abercrombie & Fitch på udsalg

Abercrombie & Fitch - dit ultimative mode- og livsstilsunivers. Forkæl dig selv med deres trendy tøj og tilbehør, der oser af stil og kvalitet. Opdag dit ikoniske look i dag! Shop nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Abercrombie & Fitch til en afslappet basisgarderobe

Abercrombie & Fitch kan bedst betegnes som et cool og ungdommeligt tøjmærke, der designer komfortabelt og moderigtigt tøj til din hverdagsgarderobe. Hvad enten du er ude efter T-shirts eller boxershorts kan du med fordel benytte dig af vores fællesskab for mode og livsstil hos Lounge by Zalando og få adgang til gode tilbud hver eneste dag.

abercrombiefitch outlet 2 CM

Unisex mode fra Abercrombie & Fitch

Det amerikanske tøjbrand, Abercrombie & Fitch, som blev grundlagt af David T. Abercrombie og Ezra Fitch, så dagens lys helt tilbage i 1892. Oprindeligt handlede virksomheden med outdoor-produkter og sportsudstyr, men de ændrede hurtigt sortimentet til tøj, og i dag forhandler brandet unisex fashion til basisgarderoben. Brandets tøjstil kan bedst betegnes som casual unisex tøj til både mænd og kvinder. De enkelte styles er basisstyles men gerne med små lækre detaljer som for eksempel pufærmer på overdelene.

Med tøj fra Abercrombie & Fitch er det nemt at mixe og matche tøj på kryds og tværs, så det rammer præcis den stil, du gerne vil have. Du finder blandt andet hoodies og jeans i tøjlinjen. Hos Lounge by Zalando kan du være heldig at finde udsalg eller tilbud fra brandet.

Abercrombie & Fitch outlet og udsalg

Abercrombie & Fitch er i dag at finde over det meste af verden. Både i fysiske og online flagstores. Det er nemt at se, hvorfor mærket i den grad tiltaler det yngre publikum. Selv om brandet har markedsført sig som værende basistøj, og grundlæggende er ret enkelt, betyder det ikke, at det er uden klasse. Sat sammen i det rette outfit med for eksempel en sød, enkel og kropsnær croptop med stropper eller pufærmer kan med et par sweatpants pludseligt forvandle sig fra at være basis eller lowkey til at være et cool hverdagsoutfit til en slentretur i byen.

abercrombiefitch_outlet_3_CM

Det er netop med denne alsidighed, brandet har sin absolutte superpower, idet det forvandler det ordinære til ekstraordinært og trendy. Match et bodysuit eller en t-shirt med et par jeans eller tag en enkel kjole på til hverdag. Mix herefter tøjet med dine bedste smykker, dine yndlingssko og andre accessories, når det skal være lidt mere eksklusivt. Du finder gode tilbud på Abercrombie & Fitch-outlet hos Lounge by Zalando.

Bliv medlem af Lounge by Zalando helt gratis

Uanset om du er på udkig efter caps eller leder efter shorts , kan du roligt tag et dyk ned i vores inspirationsverden af mode hos Lounge by Zalando. Det er et fællesskab for dig, der går aktivt op i mode og livsstil, og det er ganske gratis at være med. Der er mange fordele ved at være med:

  • masser af tilbud, udsalg og outlets hver dag også blandt de mange produkter fra Abercrombie & Fitch
  • altid mere end 2.500 topbrands at vælge mellem
  • op til 75% rabat sammenlignet med den vejledende udsalgspris.