Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Uldtrøjer på udsalg

Svøb dig ind i de blødeste uldtrøjer. Overdele i uld fantastisk åndbare og stilrene. Det gælder alt fra baselayers til strikkede vintertrøjer. Forkæl dig selv og din garderobe med uldtrøjer og -sweaters i underskønne designs og sublim kvalitet.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Fede deals på lækre uldtrøjer

Medlemmer af Lounge by Zalando sparer kun på prisen, aldrig på kvaliteten. Når de blæsende og kolde måneder kommer snigende, er det tid til at shoppe bløde uldtrøjer og sweatre. Som medlem hos Lounge by Zalando kan du spare op til 75% sammenlignet med den vejledende salgspris på uldtrøjer til både damer, herrer og børn fra mere end 2.500 velkendte brands.

woolpullover_outlet_1_CM

Shop uldtrøjer til damer og mænd i højeste kvalitet

Vores eksklusive deals byder på sweatre og uldtrøjer til hele familien i absolut topkvalitet, så du kan forkæle både garderoben og pengepungen. Uldtrøjer er ikke kun til de koldere måneder, men kan faktisk bruges året rundt. Hvis du elsker udendørsliv og bruger al din fritid i naturen, vil du elske en lækker tynd uldtrøje. Uld er nemlig naturligt temperaturregulerende, og de tyndere designs holder din krop tør og behagelig varm dagen lang.

Takket være uldens naturlige egenskaber, fungerer den klassiske uldsweater som både baselayer under vinterjakken og som en varm trøje yderst, hvilket er perfekt, når vinteren kommer snigende. Gå på opdagelse i uldtrøjer til herrer, damer og børn lavet med både lammeuld og merinould. Hos os finder du tilbud på uldtrøjer fra både verdenskendte designere og velrenommerede sportsbrands. Det er sjovt at finde den perfekte uldtrøje til netop din stil og dine behov.

woolpullover outlet 2 CM

Spar stort på luksuriøse uldtrøjer til damer og børn

Vores medlemmer forkæles dagligt med nye eksklusive deals. Vi håndplukker de smukkeste cardigans og uldtrøjer til børn og damer, der alle sidder lige så godt, som de ser ud. Vi sørger også for helt særlige sæsonbetonede udvalg. Så når familien kommer i julestemning, er den klassiske røde julesweater selvfølgelig også at finde. Er det sweater weather? Så er en trøje i uld det helt rigtige valg. For når du iklæder dig en sweater eller cardigan i uld, vil du med det samme mærke materialets fantastiske egenskaber – det er temperaturregulerende og isolerende, selv hvis det bliver vådt. Takket være uldens naturlige antibakterielle egenskaber tager sweateren heller ikke nemt imod lugt.

Uldtrøjer passer perfekt til alle aktiviteter i naturen og hverdagen. Match en norsk damesweater med dine favoritjeans og et par højskaftede vinterstøvler for et tidløst hverdagslook. Til de mere formelle anledninger kan du matche din uldtrøje til mænd med en skjorte i samme nuancer og et par velsiddende habitbukser eller mørke jeans.

Få alle fordelene som medlem af Lounge by Zalando

Gå på opdagelse i vores eksklusive onlineoutlet, og få fingrene i unikke tilbud. Hos os kan du nemt opgradere din garderobe uden at gå på kompromis med budgettet. Det er nemt, hurtigt og helt gratis at blive medlem hos os. Du tilmelder dig bare med din mailadresse, hvorefter du med det samme få tilsendt vores medlemsdeals direkte i din indbakke.

Det er også muligt at shoppe fede tilbud på farten med Lounge by Zalando-appen. Vores daglige deals kommer online om morgenen, så du kan passende starte dagen med forkælelse hos os. Meld dig ind i dag og spar op til 75%*!