Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Sweatshirt på udsalg

Den alsidige sweatshirt, en afslappet og sporty trøje, er uundværlig i mange garderober. Bliv medlem af Lounge by Zalando i dag, og nyd de mange tilbud på sweatshirts i forskellige udgaver.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

En sweatshirt – grundstenen i enhver garderobe

En sweatshirt er et must i enhver garderobe, og det er der en god grund til. For sweatshirts kan, alt efter hvordan du vælger at style dem, bruges til lidt af hvert og findes i alverdens udgaver og prisklasser. Hos Lounge of Zalando finder du de lækre trøjer i alle mulige designs fra alle dine yndlingsbrands og med op til 75% rabat i forhold til de vejledende udsalgspriser.

sweaters outlet 2 CM

Er du en sweatshirt-pige?

Hvad enten du er en sweatshirt-pige, der elsker sine comfy og afslappede trøjer og hoodies, eller bare er sådan en helt almindelig kvinde eller mand med hang til lækkert tøj, der sidder behageligt på kroppen, så findes der helt sikkert en sweatshirt til dig. Den ikoniske trøje stammer oprindeligt fra USA og var egentlig en trøje, der var tiltænk de unge atleter inden for college football. Man ønskede at lave en sportstrøje i et andet materiale end uld, der kradsede, når man bevægede sig og begyndte at svede. Man fandt dermed ud af at lave en behagelig bomuldstrøje med en blød vrangside, der ikke generede huden, og så var sweatshirten opfundet.

Hurtigt bredte den praktiske sportstrøje sig til resten af samfundet og begyndte ligefrem at danne mode. I 1980’erne så man den overalt i gadebilledet. Hos både unge og gamle. I dag kan du gå på opdagelse i Lounge by Zalandos store kollektion af den ikoniske trøje. Søg på sweatshirt dame eller sweatshirt mænd, og find trøjer og hoodies i alverdens farver, designs og prisklasser fra alle dine yndlingsbrands.

sweaters outlet 3 CM

Sweatshirt – mænd og kvinder elsker den

En sweatshirt sættes i høj grad i forbindelse med sport og afslapning. For eksempel sværger mange sweatshirt-mænd og -kvinder til Nike sweatshirt og andre sportsbrands udgaver af den ikoniske trøje, og det er nemt at forstå. Sweatshirten er nemlig for mange nærmest synonym med det sporty og casual look, som i den grad er moderne.

Med en blød hoodie, som du nemt kan tage på over dit træningstøj eller hjemmedragten, er det nemt at tage et smut ned for at handle. Bare over hovedet med trøjen og et par sneakers på fødderne, og så er du klar. Og der er såmænd ingen i dag, der studser over det, hvis du blot har et par leggings på. Udover hoodien eller hættetrøjen, så er en half zip sweatshirt – altså en trøje med lynlås i halsen – også et hit. Den høje hals er superpraktisk til kølige aftener.

Hos Lounge by Zalando finder du masser af inspiration til dit afslappede look, og du kan med fordel dykke ned i vores udvalg af lækre sweatshirts fra brands som Dickies, Ralph Lauren eller Les Deux, der blot er nogle få af de mere end 2500 topbrands, du finder hos os.

Find gode tilbud på sweatshirts

Du kommer ikke uden om sweatshirten. Uanset om du foretrækker den stor og vamset med hætte, eller en du kan føle dig lidt smart i, så finder du den helt sikkert hos Lounge og Zalando. Tag på jagt i vores fantastiske verden af lækker hverdagsmode til mænd, kvinder og børn, og få masser af inspiration til stil og styling.

Bliver du medlem af Lounge of Zalando, får du helt gratis adgang til

  • Mere end 2500 topbrands
  • Daglige nyheder og flashsales
  • Mulighed for at returnere varer gratis
  • Flashsales med rabatter på op til 75%*