Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Columbia på udsalg

Columbia, dit go-to brand til udendørs eventyr! Oplev deres topkvalitetsjakker, bukser, og fodtøj, som er designet til at holde dig varm, tør og stilfuld uanset vejrforholdene. Udforsk nu og vær klar til at erobre naturen!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Tag på nye eventyr i stærke designs fra Columbia

Hos Lounge by Zalando kan du opleve et utroligt sale på Columbia sportswear. Blandt brandets utallige stærke outdoordesigns vil du støde på alt lige fra sommerlige regnfrakker og varmt vintertøj til et hav af funktionelle vandre- og sportssko. Opret din profil og nyd dit næste eventyr i naturen med styles fra dette skarpe brand.

columbia outlet 2 CM

Find tilbud på Columbia jakker til ethvert terræn

Gennem flere årtier har Columbia kreeret talrige designs, hvis skarpe detaljer emmer af den perfektionisme, som i generationer har kendetegnet det amerikanske brand. Det har med andre ord altid været en prioritet at sikre en høj og i den grad vedvarende kvalitet. Af samme grund er ethvert af brandets sporty produkter skabt til at kunne håndtere de mange oplevelser, der venter dig i den store vide verden.

Det ses blandt andet i det omfattende udvalg af overtøj, som gennem tiden har gjort det nemmere og så sandelig også mere komfortabelt for naturelskere at erobre vildmarken. På de fleste af årets dage kan du dermed sagtens trække i en praktisk regnjakke eller blot i en blød og klassisk fleece.

De mange designs byder på stærke tråde, der alle stammer fra moderne og praktiske tekstiler, som ud over den velkendte fleece også inkluder et væld af vind- og vandtætte outdoormaterialer. Det er ligeledes tilfældet i de isolerende vinterjakker, hvor den varme skal sikrer, at du lige så let kan indtage vandrestien, når temperaturen falder under nulpunktet, som når solen skinner.

columbia outlet 3 CM

Kom tørfodet gennem naturen i Columbia sko

Du skal ikke lede andre steder end i Columbias eget sortiment, hvis du ønsker at tilføje et par stærke sportssko til din outdoorgarderobe. Hos Lounge by Zalando kan du ud over Columbia tøj naturligvis også finde skarpe tilbud på sko fra den amerikanske sportswear-producent. Det varierede udvalg består af smart og frem for alt slidstærkt fodtøj, hvis komfortable linjer er ideelle til lange udflugter i vildmarken såvel som til hverdagens mange skridt.

De forskellige sko er ligesom brandets beklædning skabt og testet med henblik på at forblive behageligt selv efter utallige timer i udfordrende terræner. Åndbare mesh-detaljer, skridsikre vandresåler og rigelige mængder af vandtætte materialer er nogle af de ingredienser, der garanterer, at her er tale om solidt fodtøj i særklasse. Hop i et par af brandets lette hikingsko eller brug de varme vinterstøvler til at komme tørfodet gennem sæsonerne.

Nyd vores store sales hele året rundt

Hele året rundt har vores medlemmer adgang til store sales, der indeholder alverdens styles fra både velkendte og upcoming brands fra den internationale modescene. De forskellige udsalg giver dig chancen for at finde dine yndlingsdesigns til priser, som byder på rabatter, der strækker sig helt op til 75% af den vejledende udsalgspris. Lignende fordele inkluderer blandt andet:

  • Oprettelsen af en gratis og personlig profil
  • Let og omkostningsfri returnering af alle indkøb
  • Adgang til løbende udsalg fra alverdens fantastiske brands

Log ind og oplev en verden af mode, hvor du kan finde noget til store og små naturelskere.