Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

Weekday på udsalg

Opdag Weekday hos Lounge by Zalando – din kilde til designerstil til fantastiske priser. Fra bæredygtigt tøj til street-smart looks, find dit unikke udtryk. Gratis tilmelding for adgang til eksklusive tilbud!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Weekday – designertøj til nedsatte priser hos Lounge by Zalando

Hos Lounge by Zalando finder du det eksklusive tøjmærke Weekday til nedsatte priser. Tilmeld dig gratis og få besked om kampagnetilbud og udsalg på lækkert og trendy designertøj.

weekday outlet 2 CM

Trendy og bæredygtigt tøj på udsalg

Weekday er et svensk high-street brand, som siden begyndelsen i 2002 har hentet inspiration til sine kollektioner fra street-kulturen og ungdommen, de sociale medier, kulturlivet og modescenen. Kollektionerne henvender sig især til yngre kvinder og mænd, som foretrækker en cool, skandinavisk, miminalistisk, tidløs tøjstil, som samtidig har en skævhed i materialevalg, assymetriske snit, detaljer og farver. Går du op i at klæde dig trendy, og vil du gerne skille dig ud i mængden ved at understrege din personlige tøjstil, så er der masser af muligheder for at sammensætte unikke looks med tøj fra dette brand.

Her er et af de eksklusive brands, som lægger stor vægt på bæredygtighed. Derfor er en stor del af tøjet fremstillet af bæredygtige og økologiske materialer. Vil du gerne gå klædt i moderigtigt tøj og samtidig signalere, at du er klimabevidst og støtter en bæredygtig produktion inden for modebranchen og tøjindustrien, så er dette brand et rigtig godt valg. Vælg eksempelvis et par flotte bæredygtige jeans i blå eller hvid – med svaj eller slim fit og sæt dem sammen med en bæredygtig T-shirt, top eller langærmet bluse. Materialerne er af høj kvalitet og slidstærke, så tøjet holder i lang tid, selvom du bruger det ofte.

Street og casual outfits til mænd – find det hele i outlet

I det store sortiment hos Lounge by Zalando finder du alt fra Weekday jeans, hoodies, T-shirts og jakker til den modebevidste fyr, som gerne vil have et smart street-look eller et casual look i fritiden. Vælg mellem forskellige ensfarvede T-shirts med eller uden cool prints, som du kan sætte sammen med et par flotte jeans i blå eller sort. Eller tag et par fede shorts på sammen med en T-shirt og nyd sommeren i en mere casual stil.

weekday outlet 3 CM

I outlet finder du desuden langærmede bluser og skjorter, lækre pullovers og jakker, som også fås i oversize, og her kan du mixe og matche mange forskellige outfits, uanset om du skal på job eller i byen. Skal du til et festligt arrangement, kan du vælge at tage et par ternede bukser på sammen med en ensfarvet skjorte, ligesom du kan vælge at være stilfuldt klædt i sort. Du sparer både tid og penge, når du handler online, for hos Lounge by Zalando finder du altid spændende og trendy modetøj fra mange kendte og eksklusive designerbrands.

Udsalg: Feminine og cool outfits og accessoires til hende

Modebevidste kvinder, der gerne både vil følge tidens trends og selv sammensætte deres outfits, finder meget spændende og lækkert tøj i kollektionerne fra dette brand. Uanset om du ønsker at klæde dig elegant og klassisk, eller du foretrækker street-stilen eller rock-stilen, så er der muligheder nok. I udvalget af kjoler finder du eksempelvis lange jerseykjoler og etuikjoler, som understreger dine feminine kurver, og som er flotte og elegante at have på til fest. Er du på udkig efter hverdagskjoler, så finder du mange flotte kjoledesigns – ensfarvede eller med tern elller print, så du altid kan se smart ud på jobbet og i fritiden.

Du kan fuldende dit elegante look med en eller flere feminine eller cool accesoires fra dette mærke, som du også finder i vores outlet til nedsatte priser. Vælg eksempelvis en stilfuld sort skuldertaske eller væk opsigt med en feminin turkis, lilla eller pink håndtaske. Du kan også pifte dit festtøj og hverdagstøj op med et par smukke øreringe, fingerringe eller halskæder. Vil du gerne finde lækkert Weekday street-wear på udsalg, så er der masser af det i vores online outlet. Tøjet er cool og afslappet på samme tid og utrolig behageligt at gå i, så det er velegnet at have på i mange sammenhænge. Kan du lide at klæde dig som en rockchick, så finder du mange cool jeans, toppe, skjorter, jakker og bælter, som kan sammensættes på forskellige måder. Gå på opdagelse i det store sortiment hos Lounge by Zalando og find netop det tøj, som udtrykker din personlighed.

Op til 75%* rabat og masser af designertøj online

Mange yngre kvinder og mænd foretrækker at shoppe online, og det forstår vi godt. Hos Lounge by Zalando vil vi gerne gøre det nemt og billigt for vores kunder at bestille netop det tøj, som de ønsker sig eller har brug for. I vores store outlet finder du masser af modetøj fra alle de kendte designerbrands, og du kan registrere dig gratis og uforpligtende, og så vil du modtage nyhedsbreve og besked om eksklusive kampagnetilbud og udsalg. Dermed kan du spare mange penge årligt på køb af designertøj, og du kan spare helt op til 75%* på udvalgte varer.

Tøjkollektionerne fra dette specifikke brand dækker nærmest alle de behov, du har i løbet af de forskellige ugedage. Om det er tøj til jobbet, festen eller fritiden, så finder du overdele, underdele, overtøj og accessoires, som imødekommer dine behov for både at gå i moderigtigt tøj og have din egen unikke stil. Tøjet kan desuden matches med tøj, sko og accessoires fra andre designerbrands, som du også finder online hos Lounge by Zalando. Så gå endelig på jagt og find de helt perfekte outfits til din hverdag, eller til når du skal slappe af med vennerne eller have en sjov aften i byen. Det er skandinavisk, det er cool, det er stilfuldt, og det passer perfekt til en ung livsstil.