Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Læderjakker på udsalg

Udforsk et hav af tilbud på elegante læderjakker hos Lounge by Zalando. Fra korte til lange, figursyede til oversize – find din perfekte match. Oplev den tidløse coolness, der findes i hvert jakkevalg, og vær klar til at stjæle opmærksomheden.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Få adgang til et stærkt outlet af læderjakker

Hos Lounge by Zalando kan du udforske et hav af gode tilbud på stilrene læderjakker, der byder på besparelser op til 75% sammenlignet med den vejledende udsalgspris. Det inkluderer læderjakker til herrer, damer såvel som piger og drenge i alle aldre. Log ind på din profil, og find smarte frakker til store og små modeelskere.

leather_jackets_outlet_2_CM

Find tilbud på læderjakker til damer, mænd og seje børn

Hos Lounge by Zalando inviterer vi dig ind i et univers af smukke styles, der byder på moderne jakker af ren og imiteret læder. Det store udvalg af frakker består af vidt forskellige modeller, hvilket selvfølgelig er ensbetydende med et væld af læderjakker til piger og drenge såvel som enhver voksen. Det kommer til udtryk i alverdens størrelser, behagelige pasformer og designs, der er lige så smarte, som de er seje.

De utallige læderjakker oser af materialets iboende coolness, der i løbet af årene har spillet en afgørende rolle i mindeværdige og til tider ikoniske looks. Det er de forskellige styles i vores online outlet så sandelig også i stand til at gøre, da de leverer et hav af iøjnefaldende farver og skinnende nuancer. Du vil dog også støde på en lang række af designs i sort samt i naturlige og underspillede toner, der alle hylder det klassiske stiludtryk. Holder du af maximalisme, kan du med fordel gå efter de mere farverige og oversized modeller, hvorimod de enkle bomberjakker er ideelle til dig, der foretrækker et sporty og streetinspireret look.

leather_jackets_outlet_3_CM

Oplev et udsalg, der er rigt på læder og funktionalitet

Gennem tiden har mange internationale og danske brands alle givet deres bud på, hvordan den klassiske og altid stilfulde style kan se ud. Det inkluderer naturligvis et hav af korte og lange modeller samt et væld af pasformer, der strækker sig fra simpel og figursyet til de mere løstsiddende og oversized læderjakker. Frem for alt er enhver style rig på den styrke og holdbarhed, som er materialets bedst kendte vartegn.

Der er med andre ord mange eksempler på, hvordan det slidstærke materiale kan indgå i forskellige snit, silhuetter og vigtigst af alt i forskellige looks. Det ses tydeligt i de utallige læderjakker til børn, hvor du kan finde seje styles fra velkendte navne såsom Name It og Mango Kids. Derimod kan du mellem de stærke tilbud på læderjakker til herrer og damer vælge blandt styles fra et bredt sortiment af brands fra klassiske Gant til farverige Envii og Bershka.

Udforsk stilige tilbud på læderjakker og meget mere

Det er ikke kun udsalg på læderjakker til drenge, piger og naturligvis også voksne, du kan opleve hos Lounge by Zalando. Vores medlemmer har mulighed for at finde rabatter på alverdens styles, der leveres af moderne brands fra overalt i verden. Du kan derfor se frem til et væld af fordele, som for eksempel inkluderer:

  • En personlig profil, der er gratis at oprette
  • Op til 75%* i rabat på forskellige designs
  • Omkostningsfrie returneringer
  • En verden af suveræne outlets

Log ind, og nyd en shoppetur, der byder på fantastiske besparelser og mindst lige så fantastiske styles.