Vi tilhører Zalando

Op til -55%* hos Lounge by Zalando

PUMA på udsalg

Puma - Sporty og stilfuldt. Find dit perfekte outfit med Pumas trendy og komfortable tøj, sko og accessories. Bevæg dig med stil og vær klar til enhver udfordring. Oplev Puma i dag og opnå et unikt look.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

MÆRKEVARER FRA PUMA TIL EXCEPTIONELLE PRISER

Hos Lounge by Zalando er der online udsalg hver eneste dag! Vi lægger løbende nye varer op på sitet og giver dig et bredt og varieret udvalg af varer fra alverdens førende brands. Et sale hos Lounge by Zalando varer typisk 3-5 dage, men det er rigtig klogt at være hurtig, for varerne forsvinder ofte som dug for solen.

Via Lounge by Zalando appen kan du handle, når du er på farten. Og hvorfor egentlig ikke bruge tiden mens du venter, sidder i toget eller bussen eller har andre øjeblikke, hvor du kan tjekke de nyeste varer online og komme hjem med de drømmesko eller den lækre taske, du længe har drømt om?

LØB HURTIGT FOR AT NÅ PUMAS OUTLET

Ligesom pumaen er hurtig og smart i den vilde natur, er tilbuddene i Pumas outlet hos Lounge by Zalando også både hurtige og smarte. Drømmer du om at kunne købe ting fra Rihannas Fenty-kollektion til fornuftige priser, får du uden tvivl chancen i Pumas outlet. Du finder hele tiden nye ting på sale her, og hvad enten du leder efter sneakers, sportstøj, accessories eller andet, vil du hele tiden blive præsenteret for Pumas kulørte farvesammensætninger og kreative modeller.

puma_outlet_2_CM

FODBOLDSPILLERE ELSKER PUMAS FODBOLDSTØVLER

Vil du spille i de store spilleres favoritfodboldstøvler, skal du naturligvis vælge Puma! Nogle af verdens bedste fodboldspillere har vundet store kampe i et par af Pumas fodboldstøvler, og der er ingen tvivl om, at de fleste af Pelés 1281 mål blev scoret med at par af Pumas fodboldstøvler på legendens fødder. Pelé har da også fået et par ikoniske støvler opkaldt efter sig, nemlig modellen Puma King Pelé Santos. Men også fodboldstjernerne Maradona og Neymar brugte og bruger Pumas gear, og finder du et par Puma fodboldstøvler i din størrelse i vores online outlet, skal du slå til med det samme, for de må så absolut give dig fart på banen og mål i benene.

Søg og du skal finde: Måske drømmer du om et par af de meget funktionelle og fashionable yogabukser eller leggings, der passer perfekt til firmaets unikke yogatrøjer. Og find lækre hættetrøjer med ribbede manchetter og strækbare sømme, der sikrer maksimal komfort. Hver eneste dag kan du finde et stort og varieret udvalg af must-haves online i Pumas outlet til både træning og fritid. Du kan sikkert også finde joggingbukser med elastisk linning og masser af lommer, der sikrer, at du altid kan have det vigtigste med dig, når du er på farten. Tag et par hvide løbesko og en let jakke på til sommerkjolen, og få et afslappet look til forskellige lejligheder og begivenheder. Prøv også de komfortable og funktionelle sokker og undertøjet, der er et absolut must-have til alle mænd.

PUMA OG KLIMAET

Du kan være sikker på at afsætte så lille et klimaaftryk som muligt, hvis du vælger Puma. Brandet passer på miljøet og har 10 klimamål, som de arbejder hen imod at opfylde inden 2025. Der bruges afrikansk bomuld i mange produkter for at støtte afrikanske bomuldsfarmere, men der bruges også genanvendt bomuld i produktion af tøj og andre varer. Og det anerkendte brand står klar med innovative tiltag og et dynamiske design, der giver både din garderobe og din performance et løft.

puma_outlet_3_CM

Firmaet tilstræber at blive bedre inden for miljø, sundhed, sikkerhed og menneskerettighedsspørgsmål. De arbejder på, at 90% af deres produkter skal indeholde mere bæredygtige materialer og komponenter. De arbejder desuden på at reducere udledningen af farlige kemikalier fra deres forsyningskæder til nul samt at reducere plastforurening. På arbejdspladserne fokuseres der på, at menneskerettighederne respekteres, og at arbejdstagernes sundhed og sikkerhed beskyttes. Og firmaet stræber efter at bruge mere bæredygtige nøglematerialer som bomuld, polyester, læder og pap.

Forever Better er Pumas forpligtelse til at reducere miljøpåvirkningen. Der bruges genanvendt polyester, naturlige farvestoffer, når produkterne til Forever Better-kollektionerne produceres. Exhale er et godt eksempel på, hvad der er muligt, når vi ser på bæredygtighed som en kreativ udfordring. Linjen er fremstillet ved hjælp af 84% genbrugt polyester og bæredygtige farvemetoder.

FIND DET HELE ONLINE

Hos Zalando tilstræber vi at have de varer, du har brug, for og hos Lounge by Zalando finder du de allerbedste tilbud. Både mænd, kvinder og børn kan få garderoben fornyet med de lækreste Pumaprodukter på sale. Kom i gang med det samme: meld dig ind, download eventuelt appen, og find dine favoritter allerede i dag!