Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Fodboldstøvler på udsalg

Fodboldstøvler, der tager dit spil til nye højder. Vælg mellem topmærker som Nike, adidas og Puma. Find din perfekte pasform og dominér banen. Opdag nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Stort udsalg på smarte fodboldstøvler

Hos Lounge by Zalando kan du udforske et sporty og stærkt sortiment af fodboldstøvler til børn og voksne. Vores medlemmer vil blandt de mange fodboldsko opleve et væld af tilbud, hvis utrolige rabat løber op til 75% i forhold til den vejledende udsalgspris. Bliv medlem og shop sko til store og små fodboldentusiaster.

football_shoes_2_CM

Væk kampgejsten med billige fodboldstøvler

I vores online outlet vil enhver fodboldentusiast kunne vælge blandt et hav af førsteklasses sportssko, som gør det både sikkert og komfortabelt at spille bold i timevis. Besparelserne er i top, når det kommer til de sportslige tilbud, og det samme kan siges om kvaliteten af træningsskoene.

De forskellige fodboldstøvler til både damer, mænd og små juniorspillere stammer fra velkendte sportsmærker, der har sans for sporty detaljer. Det inkluderer klassiske brands som Nike og adidas, der begge har bevist igen og igen, at de ved præcis, hvordan man skruer en fodboldsko sammen.

Ekspertisen fra de forskellige brands har resulteret i innovative og stærke træningssko, der byder på særlige designs, som er fremstillet specifikt til fodboldsporten. Det indebærer især en høj variation af såler, hvis knopper og skridsikre designs er nøje udviklet til spil på græs, grus eller gulv. Med andre ord findes der en fodboldsko, som vil stå godt fast på ethvert underlag, hvad end du kæmper for sejren inden- eller udendørs.

football_shoes_3_CM

Tilbud på fodboldstøvler til spillere i alle aldre

Sport – og i særdeleshed fodbold – er noget, der kan nydes af spillere i enhver aldersgruppe. Derfor har vi i vores boldglade udsalg samlet et hav af fodboldstøvler til piger og drenge såvel som til deres voksne forældre.

De små juniorstørrelser byder selvfølgelig på de samme stærke materialer og smarte designs, hvor du kan forvente rigeligt af fleksibelt læder, luftigt mesh og hårde plastknopper i sålen. Det er moderne fodboldsko til børn, som giver de fremtidige superstjerner en sikker chance for at øve og mestre deres evner.

Dertil er der i de mindre modeller naturligvis heller ikke sparet på hverken farver eller lækre prints. Præcis som de mange fodboldstøvler til mænd og damer leverer de små designs masser af skarpe mønstre, cool nuancer og ofte selvlysende detaljer. Det er støvler, hvis komplette design vil vække opsigt på grund af seje looks, men de vil i høj grad også vække glæde takket være en vedvarende og pålidelig kvalitet.

Et online outlet fyldt med sport og mode

Hos Lounge by Zalando afholder vi dagligt moderigtige flashsales, hvor du kan udforske en lang liste af styles, der emmer af en cool og sporty stil. Vores medlemmer kan dykke ned i ethvert sale og se frem til priser, som giver helt op til 75%* i rabat. Dertil kommer en række af ligeledes suveræne medlemsfordele:

  • Opret kvit og frit en personlig profil
  • Returner dine indkøb uden ekstra gebyr
  • Sales på varer fra nye og berømte modefirmaer

Bliv en del af et sporty og frem for alt stilfuldt fællesskab, som sikrer gode priser på alt lige fra fest- og hverdagslooks til dit slidstærke træningstøj.