Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

Hunter på udsalg

Hunter er brandet til dig, som vil shoppe ikoniske gummistøvler og outdoor tøj, der er både stilrent og slidstærkt. Gå på opdagelse i en verden af tidløse farver, rene snit og sublim komfort. 

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Shop ikoniske Hunter gummistøvler til en skarp pris

Når du melder dig ind hos Lounge by Zalando, får du adgang til eksklusive deals på støvler fra Hunter. Deres tidløse klassikere transcenderer tidens trends og matcher nemt enhver garderobe og stil. Shop interiør og mode fra mere end 2.500 velkendte brands og designere. Det er helt gratis at blive medlem, og du får selvfølgelig gratis retur oveni.

hunter_outlet_2_CM

Skarpe deals på Hunter gummistøvler

Vores medlemmer forkæles hver dag med nye deals og tilbud på fantastiske brands. Hvis du ser frem til at bruge weekenden i haven, slentre langs byens gader på regnfulde dage eller bare elsker det klassiske countryside-look, så er gummistøvler fra Hunter den perfekte tilføjelse til skohylden. I mere end 100 år har virksomheden designet fodtøj i slidstærkt og åndbart gummi, der er perfekt til klima, hvor vejret kan være ustadigt og vådt. 

Gummistøvlerne fra Hunter er brandets bankende hjerte. De er nemlig en moderne version af den originale Wellington Boot, som deres modeller stadig henter inspiration fra. Stiger din puls også, når du ser veldesignede støvler? Så må du ikke snyde dig selv for vores store rabatter på Hunter gummistøvler til damer og herrer. 

hunter_outlet_3_CM

Forkæl dig selv med gummistøvler fra Hunter til damer

Støvlernes tidløse designs gør dem perfekte til dig, som vil have slidstærke og komfortable støvler, der kan bruges sæson efter sæson. De er nemlig designet til at se lige så lækre ud, som de føles. Støvlerne er skabt med fokus på den behagelige og støttende pasform og er perfekte til lange gåture og aktive udendørsaktiviteter. De er ydermere kombineret med skridsikre ydersåle, så du kan træde ud i verden med selvsikkerhed i al slags vind og vejr. 

Som medlem hos Lounge by Zalando kan du spare stort på et bredt udvalg af modeller. Her er fra klassiske korte støvler til elegante versioner med ekstra langt skaft. Der er en stil til enhver lejlighed. De er særdeles dygtige til at bruge jordnære farver som dybe brune og grønne nuancer, men du kan selvfølgelig også vælge mere iøjnefaldende støvler i røde, gule og marineblå farver. 

Shop Hunter støvler på tilbud. Her er der kun sparet på prisen! Hver støvle er omhyggeligt konstrueret af erfarne designere og skomagere for at sikre komfort og holdbarhed. Det anvendte naturgummi er vandtæt og slidstærkt, hvilket gør dem ideelle til våde og mudrede dage. Til de helt kolde dage kan du gå efter de forede modeller, der holder dine fødder varme og komfortable fra morgen til aften.

Bliv medlem af Lounge by Zalando i dag

Hos os er der kun sparet på prisen. Du kan faktisk spare op til 75% sammenlignet med den vejledende salgspris på mere end 2.500 brands og designere. Det tager ingen tid at melde dig ind. Du skal bare tilmelde dig med din e-mail, og du vil med det samme modtage vores eksklusive deals direkte i din indbakke. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende. Fik vi nævnt, at du også får gratis retur?