Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Ankelstøvler på udsalg

Opdatér looket med smukke ankelstøvler. Vi har sammensat et udvalg af ankelstøvler til damer og herrer i flere forskellige materialer. Shop luksuriøse ankelstøvler med hæl i læder og ruskind eller vælg designs i sprudlende farver for sko, der popper.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Forkæl fødder, garderobe og pengepung med lækre ankelstøvler til herrer

Shop ankelstøvler med store rabatter. Når du melder dig ind hos Lounge by Zalando, får du adgang til eksklusive deals på ankelstøvler til herrer og damer. Spar op til 75% sammenlignet med vejledene salgspris på designs fra 2.500 velkendte brands og designere. Så er du sikker på at finde noget, du elsker!

ankle_boots_2_CM

Mød dagen med stil og komfort i ankelstøvler til damer

Når du bliver medlem hos Lounge by Zalando, bliver du inviteret ind i en verden af ankelstøvler på udsalg. Hvad end du mangler de festlige ankelstøvler med hæl, hverdagens alsidige støvler eller vil forkæle skohylden med et par farverige støvler, som pepper ethvert look op, kan du finde netop dit match og endda med store rabatter. 

Shop moderne ankelstøvler med hæl til alle anledninger. Hvis du drømmer om et par komfortable og slidstærke hverdagsstøvler, kan du gå efter designs i brune eller sorte nuancer, så de passer til alle dine looks. Har du en forkærlighed for det afdæmpede og stilrene? Så vil du elske ankelstøvler til damer med enkle detaljer i ruskind eller læder-look.

ankle_boots_3_CM

En verden af muligheder – ankelstøvler til damer på udsalg

Er du vild med iøjnefaldende farvekombinationer og mønstre? Eller mangler du et par ankelstøvletter, der både er komfortable og kan være lookets statement piece? Så skal du blive medlem af Lounge by Zalando! Vi har nemlig et bredt udvalg af prangende ankelstøvler med sprøde detaljer som frynser, kontrasterende farver og sjove mønstre. Fra leopardprint til glitter, blomster og pangfarver, mulighederne er mange og rabatterne store. 

Selvom vores udvalg er stort, har alle vores modeller det til fælles, at de er designet i topkvalitet og med komfort for øje. Når du forelsker dig i et par ankelstøvler online, kan du vide dig sikker på, at de føles liges å lækre, som de ser ud. Hvis du er på jagt efter støvler til vintermånederne, kan du passende gå efter designs med ekstra foring samt en bredere pasform med plads til et par tykke strømper. Vælg også mellem forskellige hæltyper – fra plateau til de flade modeller og dem med den helt høje festhæl. Vi har selvfølgelig også ankelstøvler til herrer blandt vores udvalg. 

Ankelstøvler til skarpe priser hos Lounge by Zalando

Når du bliver medlem hos Lounge by Zalando, kan du spare op til 75%* på sko, mode og indretning. Det koster ingenting at blive medlem, og det tager kun få minutter. Når du melder dig ind med din mail, modtager du kort tid efter vores eksklusive tilbud direkte i din indbakke. 

Shop lækkerier til garderoben, mens du rejser. Download Lounge by Zalando-appen og hold dig opdateret på vores nyeste deals, ligegyldigt hvor du er. Er du klar til den ultimative shopping-oplevelse? Meld dig ind I vores shopping-univers og vælg mellem mere end 2.500 underskønne brands og designs til ultraskarpe priser. Vores store udvalg gør det nemt at finde det perfekte match til netop din stil.