Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Swarovski på udsalg

Forkæl dig selv med glamourøse smykker og accessories fra Swarovski. Oplev smukke krystaller og tidløst design. Shop nu og lad dig fortrylle!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Sæt en funklende prik over i’et med Swarovski

Dyk ned i en skinnende verden fyldt af smykker og accessories fra Swarovski. Hos Lounge by Zalando kan du udforske et glitrende outlet, der byder på et stort udvalg af det østrigske brands smukkeste kreationer. Find din favorit iblandt de mange krystaller, hvis form og farve spænder fra det enkle til det iøjefaldende.

swarovski_outlet_2_CM

Tilbud på krystaller der varer ved

Diamanter varer evigt og det samme kan siges om de berømte Swarovski® krystaller. Det østrigske brand har igennem hundrede år udviklet utallige versioner af den glimtende stentype, hvoraf enhver er skabt til at holde i mindst lige så lang tid. Det betyder, at de i dag er i stand til at præsentere dig for et sortiment, der er kendetegnet af en bred og i den grad farverig variation.

Det store outlet af smykker fra Swarovski består af alt lige fra små øreringe til dybe halskæder, såvel som en lang række af accessories, der oser af elegant overskud. Her er med andre ord tale om et udvalg, hvor du med garanti kan finde lige præcis den krystal, der vil fuldende dit outfit. Se blot på et af de forgyldte ure, hvis skive er udsmykket med små funklende cirkler af de vidunderlige sten. Det er et godt eksempel på et af de designs, som du med fordel kan bruge, hvad end du iklæder dig sommerkjolen eller vinterfrakken.

swarovski_outlet_3_CM

Et udsalg der skinner langt væk af kvalitet

En af de mest fantastiske ting ved smykker er netop, at de kan bruges uafhængig af vejr, vind og årstid. Det er en del af din garderobe, som du smilende kan vende tilbage til uanset, hvilken anledning eller tid på året, som du går i møde. De forgyldte og sølvbelagte kreationer er nemlig ideelle til de lange arbejdsdage samt til de specielle aftener, der byder på fest og glade stunder. Der er sjældent et outfit, som ikke bliver bedre af, at du tilføjer en lille smule glitter, og det er ligegyldigt om det er købt på udsalg eller ej.

Til kontoret kan du holde det helt enkelt ved blot at kombinere dit minimalistiske jakkesæt med en halskæde og et par øreringe, hvis enkle design matcher i både udformningen samt i deres kølige og sølvskinnende nuancer. Derimod kan du skrue lidt op for varmen og farverne, med et flerfarvet armbånd, der er ideelt, når du ønsker at tilføje lidt kant til en ellers underspillet og klassisk sort kjole. Det sidstnævnte er i særdeleshed en vidunderlig evne, som kun smykker og accessories besidder. Derfor kan du se frem til i årevis at nyde dine Swarovski® krystaller imens, at du eksperimenterer med, hvor mange forskellige outfits de i grunden passer perfekt til.

Outlets med smykker til alle årets dage

I vores store outlets har vi samlet et hav af smukke kreationer fra Swarovski og andre kvalitetssikre brands. De store besparelser giver dig en mulighed for at få dine drømme designs uden, at det koster en formue. Besøg os i dag hos Lounge by Zalando, udforsk de mange tilbud på Swarovski krystaller samt andre glitrende styles. Bliv gratis medlem i dag for at få fordele så som:

  • Spændende daglige tilbud på mode og livsstilsprodukter
  • Spar op til 75% sammenlignet med den vejledende udsalgspris på dine yndlingsprodukter
  • Et udvalg på mere end 2500 topbrands
  • Gratis returret, hvis du ombestemmer dig!