Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Smartwatch på udsalg

Smartwatch - Hold styr på din tid og stil med vores moderne og funktionelle smartwatches. Oplev den perfekte kombination af teknologi og mode. Opdag vores udvalg i dag og find din nye favorit. Shop nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Tag styring over din tid: Gør hverdagen smartere med et Smartwatch

Optimér din hverdag med et stilfuldt Smartwatch. Bliv medlem af Lounge by Zalando i dag og få mere ud af din tid. Som medlem hos os kan du spare op til 75% sammenlignet med den vejledende salgspris på Smartwatches fra anerkendte mærker. Du får også adgang til et væld af eksklusive tilbud direkte i din indbakke. 

smartwatches_outlet_2_CM

Smart tech, smart pris: Køb Smartwatches online

Er du på udkig efter en smart måde at holde styr på din dag, er et Smartwatch en fantastisk investering. Vores store udvalg af smarte ure giver dig adgang til et væld af fede funktioner som at læse dine beskeder, besvare opkald, holde styr på din træning og vælge din musik fra dit håndled. Og det bedste af det hele er, at du ikke behøver gå på kompromis med budgettet. Som medlem hos Lounge by Zalando får du adgang til et bredt udvalg af billige Smartwatches, der stadig leverer høj kvalitet og ydeevne. Vi har smarte ure, som passer til både styresystemerne iOS og Android, så du kan koble det op med din telefon, tablet og computer.

Fra sportsorienterede modeller til mere elegante og tidløse ure. Vi har noget til enhver stil og smag. Køb et Smartwatch i dag og oplev alle de fordele, der følger med at have teknologien lige ved hånden. Hvis du cykler, løber eller vandrer, vil du elske et smartwatch med GPS. Det lader dig kortlægge din løbetur, holde styr på hastighed, tid, højdemeter og distance. Når du ikke er i gang med din træning, kan du bruge funktionen til at vise dig vej. Dette er ekstra fedt på cyklen eller i bilen, da dine hænder forbliver frie. Det aktive liv komplimenteres af en rem i silikone eller nylon, da det holder til bevægelse og brug.

smartwatches_outlet_3_CM

Smartwatches til børn: Så kan selv de små følge med

I vores online outlet finder du løbende spændende tilbud på tech, der er specialdesignet til børn. Smarture til børn er populære på grund af deres mange funktioner og sjove designs. Dit barn kan nemt holde styr på tiden, og flere designs giver også mulighed for, at de kan modtage opkald, sms’er og endda videoopkald. Du finder endda med smart GPS-funktion, så du kan holde øje med, hvor dit barn befinder sig. 

Urene til børn er designet med deres behov for øje, hvilket ses i deres slidstyrke og finurlige design. Børnemodellerne er lavet i stærke materialer som silikone, der modstår både vand og snavs. Fra de farverige og sjove designs til mere funktionelle ure, der passer til ældre børn. Hos Lounge by Zalando er der løbende fede tilbud på Smartwatches til børn, så du kan give familiens mindste en sjov og sikker måde at udforske teknologiens verden på.

Forkæl dig selv med et Smartwatch i dag

  • Det er helt gratis at blive medlem, og det tager under et minut at melde dig ind. Du vil med det samme få adgang til eksklusive tilbud og kampagner på Smartwatches, som kun er tilgængelige for vores medlemmer. Spar penge på sprøde smarture og andre fede accessories. Men du skal være hurtig, for vores flashtilbud er kun online i få dage.
  • Se frem til 75%* rabat på Smartwatches
  • En gratis og personlig konto
  • Designs fra kvalitetssikre brands

Opret din profil og find tilbud på alverdens ure og styles, der gør det let at holde hverdagen organiseret.