Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Bianco på udsalg

Skab en stærk stil med Bianco støvler og sko. Et nordisk brand med en kvalitetsbevidst æstetik. Hos Lounge by Zalando får du adgang til deres fantastiske udvalg hele året. Find dine sko til enhver lejlighed og bliv en del af vores modefællesskab.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Shop Bianco-designs der leverer god stil til alle anledninger

Find tilbud på Bianco sko, der let og smart kan fuldende sæsonernes forskellige looks. Du kan udforske de utallige designs hos Lounge by Zalando, hvor vi hele året rundt giver vores modeelskende medlemmer adgang til stærke sales med storerabatter. Opret din profil og bliv en del af fællesskabet.

bianco_outlet_2_CM

Skab et stilet look med smukke Bianco støvletter

Bianco støvler har i årevis været en stilig og velkendt del af den danske modescene. Det skandinaviske brand har med god grund imponeret nordens fashionistaer gennem talrige kollektioner, der siden 1987 har budt på fabelagtige, holdbare og stærke kreationer. Det er med andre ord et kvalitetsbetonet sortiment, hvor du kan opleve alt lige fra festlige Bianco stiletter til et hav af Bianco ankelstøvler, der er indbegrebet af casual chic.

Den nordiske æstetik er nem at få øje på blandt de mange rene og enkle designs, hvis alsidige looks kan gå hånd i hånd med ugens eller endda årets utallige anledninger. Du kan for eksempel hoppe i et par højhælede Bianco pumps og en lille sort kjole på de aftener, som inspirerer til at danse natten lang. Sæt prikken over i’et med en af de elegante Bianco tasker, der som skoene leverer god stil og praktisk funktionalitet.

bianco_outlet_3_CM

Oplev et fantastisk Bianco udsalg med fodtøj til enhver dag

Glitrende Bianco sandaler, rå læderboots og bløde hjemmesko er ganske vist designet til at blive brugt på forskellige tidspunkter af dagen eller måske endda i forskellige sæsoner. På papiret har brandet dermed skabt et væld af forskellige styles, men hver og en af dem byder dog på velkonstruerede og komfortable former, der støtter din fod i hvert eneste skridt.

Det samme er tilfældet for de mange slidstærke materialer, som både dukker op i fodtøjets ydre og indre design. I det stilige outlet vil du derfor kunne vælge mellem vinterstøvler til damer eller klassiske chelsea boots, der let og elegant kan benyttes, uanset hvor grå sæsonens vejrudsigt er. Deres styrke og komfort er resultatet af materialer som ægte læder, skinnende lak og naturligvis rigeligt med behageligt for, som til sammen kreerer et æstetisk og funktionelt design.

Dyk ned i det ene stærke sale efter det andet

Der venter dig talrige tilbud på stærke styles, når du dykker ned i det omfattende og frem for alt moderigtige Bianco sale. Hos Lounge by Zalando afholder vi løbende sales, som giver dig chancen for at shoppe dine drømmedesigns til priser, der byder på op til 75%* rabat i forhold til vejledende udsalgspris. Derudover kan du som medlem se frem til en række andre fordele, der blandt andet indebærer:

  • En gratis og hurtig oprettelse af din personlige profil
  • Nem returnering af dine varer
  • Fantastiske rabatter på styles fra ligeledes fantastiske brands

Opret din unikke profil og shop alt lige fra smarte vinterstøvletter til et hav af flade sandaler. For ikke at nævne sko, tøj og accessories fra modeverdenens mange andre danske samt internationale brands.