Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Gummistøvler på udsalg

Vind og vejr er ingen hindring, når du har de helt rigtige gummistøvler. Shop fodtøj, som holder dine fødder tørre, og samtidig komplimenterer din unikke stil.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Praktiske og stilfulde gummistøvler

Bliv medlem hos Lounge by Zalando, og få adgang til et eksklusivt udvalg af gummistøvler til damer og mænd fra et væld af forskellige brands og designere. Det er helt uforpligtende at blive medlem, og du kan spare op til 75% sammenlignet med vejledende salgspris på denne praktiske støvle, som kombinerer både stil og funktionalitet.

rain_boots_outlet_2_CM

Tag hele familien med på eventyr med gummistøvler i alle størrelser

Når det kommer til gummistøvler til børn, forstår vi, hvor vigtigt det er at kombinere sjov og funktion. Vores sortiment af børnegummistøvler er udvalgt med tanke på de små eventyrlystne fødder, der elsker at udforske og lege uanset vejret. Designs til de små voksende fødder har ekstra fokus på komfort og sikkerhed. Til de regnvåde dage udendørs giver modeller med skridsikre såler stabilitet selv på glatte overflader. For ekstra selvstændighed finder du også gummistøvler til børn på udsalg med praktiske trækstropper eller velcrolukninger.

Med et udvalg af sjove farver, mønstre og karakterer vil dine børn elske at tage deres gummistøvler på, uanset om det er til en vandpyt-ekspedition eller en regnfuld dag i parken.

Du behøver ikke gå på kompromis med hverken kvalitet eller budget, når du skal gøre familiens skohylde klar til de regnvåde dage. Hos Lounge by Zalando har vi gummistøvler i alle størrelser, så du kan finde den helt rigtige pasform. Gå på opdagelse i designs spækket med avanceret design og justerbare funktioner, så du kan vide dig sikker på, at fødderne forbliver komfortable og tørre, uanset hvor du går.

rain_boots_outlet_3_CM

Gummistøvler til mænd og damer, som elsker lækre designdetaljer

Uanset om du skal vandre i naturen, har masser af havearbejde foran dig, eller du vil forberede dig på dage med uforudsigeligt vejr, er gummistøvler et must-have i garderoben. Vores medlemmer kan derfor nyde godt af gummistøvler i et væld af forskellige farvekombinationer og looks, og de er alle designet i slidstærke materialer som naturlig gummi eller syntetiske materialer som PVC eller polyuretan. Naturlig gummi er kendt for dets holdbarhed og elasticitet, hvor modeller i syntetiske materialer ofte fås i mange sprudlende farver og selvfølgelig med samme, gode vandtæthed.

Er det ekstra holdbare gummistøvler til damer eller mænd, du er på jagt efter? Så er vores sortiment af højskaftede gummistøvler på udsalg lige noget for dig. Det høje skaft giver ekstra beskyttelse og fås med masser af smarte features som justerbare snører og isolerende foring. Hvis du har en forkærlighed for det enkle og minimalistiske, så er de ensfarvede designs perfekte til dig. Gå efter en model, som passer til din personlige stil, uanset om du slentrer rundt i byen eller udforsker den rå natur.

Bliv medlem hos Lounge by Zalando i dag

Når du melder dig ind hos os, byder vi dig velkommen i en verden af sprøde deals på velkendte brands. Det er hurtigt og nemt at melde dig ind, og du får endda gratis retur. Hold øje med din indbakke. Det er nemlig her, du vil modtage vores eksklusive tilbud på gummistøvler og andre lækre items.