Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

ONLY & SONS på udsalg

Only & Sons - eksklusivt og stilfuldt tøj til moderne mænd. Opdater din garderobe med vores trendy kollektion af t-shirts, bukser og meget mere. Find din stil og shop nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Only & Sons er supertjekket modetøj til mænd

Only & Sons er den danske koncern, Bestsellers, spændende og fede brand målrettet mænd. Med Only & Sons får du moderne modetøj til mænd i alle aldre, som på én gang er afslappet herremode, som trækker på noter fra klassikere som fede T-shirts og denimveste, men også tøj i høj kvalitet med masser af karakter. Find inspiration til herremode i Lounge by Zalando, vores gratis fællesskab for mode og livsstil.

only_sons_outlet_2_CM

Casual herremode fra Only & Sons med masser af stil

Only & Sons er fedt modetøj for dig, der holder af en afslappet stil, men også gerne vil have et fedt look, hver dag. Rodfæstet i Skandinavien og med masser af inspiration fra klassisk nordisk stil, er tøjet fra Only & Sons inspireret af både den urbane livsstil såvel som kreative tendenser i resten af regionen, for at få det helt rette maskuline mix.

Leder du efter et superfedt brand med karakter, som kan give dig det fede look, som du drømmer om, så er mærket helt sikkert noget for dig. Find fede T-shirts med prints, bløde sweatshirts og afslappede træningsbukser. Tag et kig ned i vores samling af fede styles og sammensæt din helt egen stil. Hos Lounge by Zalando, vores fællesskab for mode og livsstil, kan du dykke ned i en verden af mode, og hver dag finder du outlet, udsalg og tilbud på herrebrands som Only & Sons.

only_sons_outlet_3_CM

Find tilbud og inspiration fra Only & Sons til dit nye look

Denim og indigo er brandets core. Dets rødder. Men Only & Sons formår dog at sætte nye standarder. Uanset om det drejer sig om et par fede jeans eller superbløde og behagelige T-shirts. En af tøjmærkets nøgleværdier er, at fedt modetøj ikke må koste en bondegård. En ret god feature, synes vi. Only & Sons er med andre ord lækkert herretøj, som de fleste har råd til. Det er også tøj til mænd, som du kan sammensætte præcis som du vil. Mix og match de enkelte styles med dine yndlingssneakers eller tilføj nogle af de fede og stilfulde accessories, som Only & Sons også laver. For eksempel ringe eller solbriller.

Mulighederne for at sammensætte dit nye look, et fedt streetoutfit, et superafslappet fritidslook eller hvad du ønsker, får du med Only & Sons. Med Lounge by Zalando kan du gratis gå på oplevelse blandt dine yndlingsbrands, gå i outlet på jagt efter udsalg, og få daglige tilbud på herremode.

Få inspiration til nye tendenser inden for herremode

Med Only & Sons finder du klassisk og trendy herremode, som finder sin inspiration mange steder fra. Brandet forstår i den grad de omskiftelige tendenser i moden og forstå at følge med, med nye og friske styles hele tiden. Når du køber modetøj fra Only & Sons kan du derfor altid være sikker på, at du altid er opdateret med de nyeste look og trends.

Bliv gratis medlem af Lounge by Zalando og få rabatter på op til 75% i forhold til vejledende udsalgspriser på produkter fra mere end 2500 topbrands - og du kan endda også sende dine varer retur helt gratis, indenfor de første 31 dage!