Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Babyliss på udsalg

Giv dig selv et professionelt look hver dag med BaByliss. Uanset hvilket look du vil skabe, så findes der et stylingtool til dig. De har alt, du skal bruge for at skabe hårtrends. Shop professionel styling i salonkvalitet til en brøkdel af prisen.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Shop BaByliss stylingtools med store rabatter

Vil du have et nyt look hver dag, eller vil du bare forkæle håret med professionelle tools? Shop BaByliss’ mest populære tools hos Lounge by Zalando og spar op til 75% på udsalgsprisen på alt fra trimmere og hårtørrere til krølle- og glattejern. Det er helt gratis at blive medlem og spare massevis af penge på stylingtools i topkvalitet.

BaByliss outlet 2 CM

Store rabatter på glatte- og krøllejern fra BaByliss

BaByliss har et tæt samarbejde med professionelle frisører og saloner verden over, hvilket afspejler sig i deres stylingtools. De er altid i højeste kvalitet, tilbydes i et stort udvalg af størrelser og har smarte features, så du kan finde den helt perfekte model til din hårtype og dine styling-behov. Siden 1961 har BaByliss-krøllejern været nogle af markedets bestsellere, så hvis du vil have topkvalitet, er det her du skal shoppe dine næste stylingtools. 

Som medlem hos Lounge by Zalando kan du spare masser af penge på brandets mest populære produkter. Hvis du vil have salonkvalitet hver dag, kan du udforske deres pro-kollektion. Denne serie er deres populære hårtørre, glatte- og krøllejern designet specielt til brug i frisørsaloner. Produkterne er ofte større og mere kraftfulde end deres mindre ”on the go” modeller, så du kan få et blow-out i topkvalitet hver evig eneste dag.

babyliss_outlet_3_CM

Hårprodukter til lave priser

Vores medlemmer kan shoppe alt fra BaByliss trimmere til bølgejern til markant reducerede priser. Leder du efter det perfekte glatte- eller krøllejern til årets mange rejser og weekendture, så vil du elske deres mini-modeller. De er lige til at pakke i tasken, og flere af dem kommer endda med et trådløst design, så du kan style dit hår på farten.

Dette mærke er altid med på modens hotteste styling-trends. De har nemlig deres helt egen designafdeling, som holder styr på tidens hårtrends. Her skaber de nye og innovative produkter, så alle os, der elsker at lege med de nyeste styles, kan gøre det hjemme på badeværelset.

BaByliss For Men-serien byder blandt andet på skæg- og hårtrimmere. Også her får du et stort udvalg af funktioner, som passer til din hverdag og dine styling-behov. Deres styling-produkter er godkendte og anvendes af professionelle frisører med høje krav om kvalitet og holdbarhed. Du kan derfor vide dig sikker på, at ligegyldigt hvilket styling-produkt. du vælger, så leverer BaByliss altid i topklasse.

Spar stort på styling-apperater hos Lounge by Zalando

Hos os kan du ikke bare spare op til 75%* på mere end 2.500 fashionbrands. Du kan også shoppe eksklusive tilbud på styling-produkter og værktøjer, så du kan få salonstyling hver dag. Det tager ingen tid at blive medlem. Du skal bare bruge din e-mail og vælge et login, hvorefter du vil modtage dine første eksklusive tilbud direkte i din indbakke. 

Du kan også shoppe direkte fra din telefon. Download Lounge by Zalando-appen og få vores eksklusive deals på farten. Alle vores tilbud går online i morgentimerne, så du kan starte dagen med ekstra forkælelse. Fik vi sagt, at du får gratis retur oven i hatten?