Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

By Malene Birger på udsalg

By Malene Birger - Tøj der hylder individualitet og tidløs elegance. Udforsk vores kollektion af skønne kjoler, elegante bukser og stilfulde accessories. Find din perfekte stil i dag!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

By Malene Birger er kvalitetstøj med stil

By Malene Birger er et brand, der er kendt for sin chikke boheme-stil. Det er også et tøjmærke, der er kendt for at designe tøj med lang holdbarhed og i en virkelig god kvalitet. Dyk ned i en verden af mode hos Lounge by Zalando, vores fællesskab for alle der elsker mode og livsstilsprodukter. Her finder du tilbud på dine yndlingsbrands, ligesom du kan få inspiration til din nye garderobe med en taske eller en ny kjole.

bymalenebirger_outlet_2_CM

By Malene Birger udsalg og outlet

By Malene Birger blev grundlagt i 2003 og er et brand, som sæson efter sæson har bevist sin dedikation til den moderne bohemestil. Brandet, som designer og udvikler både tøj, tasker, smykker og andre accessories, har som sin mission at skabe produkter med lang levetid og med en ansvarlig tilgang til både materialer og design. Det betyder, at uanset om du investerer i et nyt tørklæde eller strik, kan du være sikker på, tøjet forbliver moderigtigt sæson efter sæson, på samme måde som materialerne er udvalgt nøje med blik for deres kvalitet og holdbarhed. By Malene Birger designer i det hele taget tøj til moderne og selvsikre kvinder, som har brug for et elegant outfit til hverdagen eller smukt tøj til festen. Hos Lounge by Zalando kan du lade dig inspirere af de seneste kollektioner eller finde tilbud i outlet.

Skandinavisk minimalisme fra By Malene Birger

Den skandinaviske arv fornægter sig ikke i tøjet fra By Malene Birger. Stilen er boheme, men det er en minimalistisk form for boheme, hvis man sammenligner med andre. Det er også en meget elegant stil, som gør det muligt for dig at udleve din indre boheme med et vist raffinement. Præcis den evne til at designe tøj, som på en gang virker og føles aldeles afslappet og behageligt at have på men samtidig ser elegant og stilfuldt ud, er det, der gør By Malene Birger helt unik. Kombinerer du dit outfit med nogle af de mange accessories, brandet også er kendt for, kan du ikke gå galt i byen. Gå på opdagelse hos Lounge by Zalando og find masser af inspiration til fedt tilbehør som for eksempel de lækre Abigail tasker eller Loenna tasker.

bymalenebirger_outlet_3_CM

Opgrader din garderobe

By Malene Birger er et oplagt modebrand for dig, der holder af at kunne mixe og matche tøjet på kryds og tværs og skabe din helt egen unikke stil, som passer til din personlighed og dit humør. Opgrader og kombiner din eksisterende garderobe med friske og stilrene styles fra brandet, så du altid er klar til at klæde dig på i enhver situation. Vi tør godt love, at de lækre kollektioner fra By Malene Birger giver din nuværende garderobe et friskt og stilrent pust. Uanset om det er på jobbet, til en tur i byen eller i din fritid. Med By Malene Birger går du aldrig fejl.

Bliv en del af Lounge by Zalando

Som en del af Lounge by Zalando, som er vores fællesskab for mode og livsstil, kan du finde masser af inspiration til din personlige tøjstil. Bliv gratis medlem og få del i de mange fordele:

  • Find tilbud, outlet og udsalg på alle dine favoritmærker som eksempelvis By Malene Birger
  • Vælg mellem mere end 2.500 topbrands
  • Få op til 75% rabat sammenlignet med den vejledende udsalgspris på mange af dine yndlingsbrands.