Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Shorts på udsalg

Shorts – den ultimative allrounder til enhver lejlighed! Fra stilfulde festdage til afslappede øjeblikke, find din personlige stil med et par lækre shorts. Hos os kan du forvandle din garderobe med stil og spare op til 75%* på nye shorts.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Lækre shorts til ferie, fest og fridag

Et par shorts er perfekte til alle begivenheder, og kan nemt blandes med dine yndlingstrøjer, toppe og sko. Fra de højtaljede til de korte. Fra hør til denim. Find dit perfekte match i dag. Er du på jagt efter et par lækre shorts? Som medlem af Lounge by Zalando kan du spare op til 75%* på et par nye shorts.

shorts_outlet_2_CM

Minimalistens drøm: ét par shorts til flere anledninger

Når sommersolen begynder at titte frem fra skyerne, betyder det typisk masser sommerfester og udendørs begivenheder. Hvad end du skal til havefest med familien, bruge dagen i naturen med vennerne, eller til et udendørs sommerbryllup, så kan du nemt bygge et passende outfit op omkring et par veldesignede shorts. Hos Lounge by Zalando har vi ofte store udsalg af lækre shorts fra velkendte designere. Alt sammen til super skarpe priser.

Denim shorts går simpelthen aldrig af mode. Sæson efter sæson er shorts i denim at finde på både catwalks og gader. Når solen titter frem, betyder det nye spændende takes på denne tidløse klassiker. Hvis du elsker det klassiske look, kan du gå efter de højtaljede modeller. De matches ubesværet med et bredt udvalg af overdele, afhængigt af anledning. Hvis du elsker det mere rå grunge inspirerede look, vil du ofte finde skarpe tilbud på shorts med iturevne detaljer.

Find de perfekte shorts på tilbud i vores store outlet

Der findes ikke de perfekte shorts til bestemte kropstyper. Det handler alt sammen om præferencer og stil. Vores store tilbud på shorts, gør det sjovere og nemmere, at finde det par der bedst matcher din personlige stil. Du kan nemt mikse og matche dine yndlingstoppe med shorts i hør, denim eller bomuld, for det perfekte look til alle sommerens fester.

Shorts er en bred paraplyterm for kortere bukser, så hvis du leder efter et helt specifikt look, kan du se dig om efter underkategorier. Dette kan være de blødere active wear designs, der er velegnede til en aktiv livsstil eller en afslappet stranddag.

shorts_outlet_3_CM

Nyd den perfekte kombination af komfort og eksklusivitet

Til de mere fornemme anledninger, kan du gå efter elegante shorts i velour eller satin. Hvis du har forelsket dig i et bestemt brand, finder du hos Lounge by Zalando skarpe tilbud på alt fra internationale designere til skandinaviske modehuse, blandt 2500 top brands. Hos os, finder du med garanti det, du leder efter. Mulighederne er mange, så det er bare om at gå på jagt efter de shorts, du går og drømmer om.

Hos Lounge by Zalando finder du shorts til hverdagsbrug, fest og arbejde. de mere pæne af slagsen til festlige begivenheder og til arbejdet. Alle vores brands er nøje udvalgte, så du kan vide dig sikker på, at du får kvalitetstøj i garderoben.

Shop lækre shorts på tilbud hos Lounge by Zalando

Som medlem hos Lounge by Zalando, er du en af de første til at få information om vores skarpe daglige tilbud. Det betaler sig at være hurtig, og som medlem hos os er du først i køen. Spar op til 75%* på velkendte brands i dag. Det er hurtigt og nemt at tilmelde dig, og er du allerede medlem af Zalando, kan du bruge samme login som du plejer.