Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

HALO på udsalg

Lad dig inspirere af HALOs Jægerkorps-inspirerede kollektion hos Lounge by Zalando. Find det bedste i slidstærkt overtøj og tidløse fleecetrøjer. Bliv medlem nu for adgang til eksklusive tilbud og stilfuld mode.

Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

HALO - Inspireret af Jægerkorpset

Hos Lounge by Zalando kan du shoppe slidstærke og veldesignede items fra det danske brand HALO til superskarpe priser. Det danske firma er især kendt for deres performancedygtige overtøj, som kan blive dit i dag. Det tager ikke mere end et minut at blive medlem, og du vil med det samme få adgang til en verden af eksklusiv mode i høj kvalitet til stærkt nedsatte priser.

Shop en stilren og lun jakke hos Lounge by Zalando

Jakkerne fra HALO er produceret med lette og slidstærke materialer, som hverken tynger eller distraherer dig, når du er på farten. Brandet er eksperter i at designe overtøj med genanvendte materialer som dun og polyester. De kombinerer dem med markedets nyeste teknologier for at tilbyde jakker, der holder på varmen og aldrig går på kompromis med holdbarheden. Jakkerne er designet til specifikke formål, så hvis du vil have en stilren model til hverdagsbrug eller en teknisk jakke til overlevelsesture i naturen, finder du én her hos os. Som medlem hos Lounge by Zalando får du løbende mulighed for at shoppe teknisk overtøj med store besparelser.

Én fleece til alle eventyr

Fleecetrøjerne er designet i tidløse farver og minimalistiske silhuetter. De robuste materialer giver dig en fleece, som holder mange sæsoner frem, og kombineret med en afdæmpet farvepalette får du et lunt mellemlag, der aldrig går af mode. Som medlem hos Lounge by Zalando bliver du inviteret til nogle af vores bedste udsalg. Vi har altid et stort udvalg af items til passionerede og aktive mennesker med en forkærlighed for enkle og multifunktionelle designs.

HALOs fleece er ultrabløde og sammensat med flade sømme samt åndbare detaljer. Du kan derfor nemt kombinere deres fleecejakker og -trøjer med de veldesignede t-shirts eller bruge dem som et lunt mellemlag på de helt kolde dage.

Newline HALO er gennemtestet af jægerkorpset

Hos Lounge by Zalando kan du shoppe kollektionerne til stærkt nedsatte priser. Newline blev grundlagt i 1981 af den professionelle jægersoldat Helge Petersen, som fik den nyskabende idé at bruge det slidstærke materiale fra faldskærme til at skabe funktionelt og slidstærkt løbetøj. I 2015 udvidede brandet med endnu flere kollektioner og blev til det, vi i dag kender som Newline HALO.

Brandet er bedst kendt for deres tekniske detaljer, øje for detaljerne og det utroligt høje komfortniveau – og som noget helt unikt testes størstedelen af deres performance wear af det danske jægerkorps. Dette ses både i tøjets ydeevne men også i det karakteristiske design inspireret af de danske specialstyrker.

Eksklusive tilbud hos Lounge by Zalando

Som medlem hos os behøver du ikke længere selv lede efter gode rabatter og tilbud. Det er hurtigt og nemt at oprette en profil. Tilmeld dig med din e-mail og få med det samme adgang til eksklusive tilbud fra anerkendte brands. Du kan faktisk spare op til 75 procent sammenlignet med den vejledende udsalgspris. Vores medlemmer er de første – og de eneste – som modtager kommende og nuværende tilbud direkte i indbakken. Hold godt øje, for de er kun live i få dage!