Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Havaianas på udsalg

Havaianas: Sommerens must-have! Udforsk vores trendy udvalg af flip-flops og sandaler. Perfekt til stranden, poolen eller hverdagsbrug. Find din stil i dag og skab et fantastisk look!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Træd ind i en farverig verden af luksuriøs komfort med Havaianas

Oplev et solbeskinnet univers med stil og komfort med Havaianas’ sandaler og klipklappere. Uanset om du skal på stranden, på shopping med vennerne eller blot slappe af derhjemme, er Havaianas det perfekte valg til enhver lejlighed. Som medlem hos Lounge by Zalando kan du spare op til 75% sammenlignet med den vejledende salgspris på disse ikoniske sandaler.

havaianas outlet 2 CM

Gå sommeren i møde med Havaianas-klipklappere

Siden 1962 har brasilianske Havaianas produceret deres populære klipklappere og sandaler. Brandet er eksperter i lette og holdbare sandaler til de dage, hvor du bare vil ud under solens stråler. Hos Lounge by Zalando giver vi dig alle muligheder for at nyde solen. Som medlem hos os får du nemlig adgang til vores Havaianas-outlet, hvor du kan spare masser af penge på et bredt udvalg af deres mest populære designs. Brandet er mestre i farver, hvorfor du altid finder sommerfodtøj i strålende og spændende farvekombinationer, som nemt matches til sommerkjole og strandtøj.

Når tiden er inde til at finde de lette sommerkjoler og -shorts frem fra gemmerne, kan du nemt matche dine sommerfavoritter med et par farvestrålende Havaianas-sko. Det slanke design giver dit outfit et ubesværet look, som er enhver solskinsdag værdig. Deres enkle og stilrene designs går aldrig af mode, hvorfor du kan glæde dig til at hoppe i deres sandaler og klipklappere år efter år.

Havaianas outlet 3 CM

Havaianas-sandaler – inspireret af de brasilianske kyster

Der mangler hverken farver eller sol langs Brasiliens kyster, og det er derfor nemt at se, hvor brandet henter deres inspiration fra. Deres udvalg byder på klare farver og et sommerligt design. De er nemme at hoppe i og yder let komfort til lange dage under solens stråler. Havaianas' klassiske slippers er fremstillet af en særlig blanding af naturgummi, der ikke kun er fleksibelt og slidstærkt, men som også giver en behagelig og blød fornemmelse på foden. Denne unikke kombination sikrer, at dine fødder får optimal komfort hele dagen lang. Havaianas er ikke bare komfortable, de er også utroligt alsidige. Uanset om du foretrækker enkel elegance eller vil tilføje et twist af farve til din garderobe, kan du som medlem af Lounge by Zalando finde et par, som passer til dit look og dagens anledning. 

Brandets ultralette og ergonomiske design er skabt til at støtte og beskytte dine fødder på den bedst mulige måde. Du finder modeller med indarbejdede buede såler og bløde remme, som krammer sig komfortabelt om fødderne og sørger for maksimal komfort. Uanset om du går lange strækninger, bruger dagen på stranden eller er på jagt efter en komfortabel indendørssandal, har dette brand et design til dig. 

Shop sommerens slippers fra Havaianas til skarpe priser

Bliv medlem hos Lounge by Zalando og tag skridtet ind i den fantastiske verden af Havaianas’ sandaler og klipklappere og oplev sublim komfort og sommerstil i dag. Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig med din e-mail, og du får med det samme adgang til vores eksklusive tilbud. Det er helt gratis, og du får selvfølgelig gratis retur. Opgradér sommergarderoben hos os og spar op til 75%*.