Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Stiletter på udsalg

Træd ind i modeverdenen med vores stiletter. Fra klassisk til dristig stil, find sorte stiletter til elegance eller farverige pumps til sjov, alt til fantastiske priser. Tag det næste mode skridt med vores stiletter, der udtrykker din stil og attitude.

Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Træd elegant ud i verden med tilbud på højhælede sko

Hos Lounge by Zalando kan du let komme op i højden med stiletter og andre sko med høje hæle. I vores online sko-outlet har du mulighed for at shoppe alverdens stiletter på udsalg, hvor de forskellige rabatter i forhold til udsalgsprisen når op til 75%. Log ind og find stiletter, der er skabt til de elegante skridt.

highheels_outlet_2_CM

Shop sorte stiletter, der går i spænd med talrige looks

Den lille sorte kjole er ikke det eneste, man af god grund kan finde i de fleste klædeskabe. Et par sorte stiletter er nemlig et par sikre følgesvende til den klassiske kjole såvel som til en lang række af andre looks.

Blandt de mange højhælede sko på udsalg vil du opleve langt mere end kun de mørke og minimalistiske nuancer. De forskellige tilbud på pumps, sandaler med hæl og utallige andre sko stråler skarpt i et hav af varme såvel som kølige toner.

Til et professionelt jakkesæt, der i forvejen emmer af en underspillet elegance, kan du for eksempel tilføje et par enkle pumps med blokhæl. Vælg et par i mat læder eller måske i skinnende lak, hvis du ønsker lidt ekstra shine.

highheels_outlet_3_CM

Udsalg på Steve Madden-stiletter og alverdens andre

I vores online outlet fører vi designs fra flere tusinde brands, der alle har deres helt egen unikke æstetik. Blandt de mange højhælede sko vil du derfor støde på styles fra et væld af velkendte mærker, som ud over flere kreationer fra Steve Madden også byder på klassiske Gabor-pumps og festlige Bille Bi-stiletter.

De tre brands præsenterer et glimrende billede af den brede variation, der kendetegner Lounge by Zalando. Igennem årene har de alle leveret fantastiske stiletter, som stråler ikke blot af kvalitet men derimod også af en passion for godt og i den grad smukt design.

Variationen kommer derfor først til udtryk, når det handler om stilen. Klassisk og farverig er for eksempel to ting, som Gabor aldrig er bange for at udforske. Modsat er de talrige sko fra Bille Bi ofte et minimalistisk bevis på, hvordan skandinavisk design forener håndværk i høj kvalitet med moderne trends. De mange højhælede sko på udsalg byder med andre ord på forskellige stilarter, der vil appellere til lige så mange forskellige og stilfulde kvinder.

Vælg blandt stiletter med lav hæl samt mange flere

Hos Lounge by Zalando kan du i vores flashsales finde billige højhælede sko til svimlende rabatter, der vil gøre din shoppetur til noget ekstra særligt. Tilbuddene gælder på alt lige fra mørke sandaler i læder til høje pumps, hvis skinnende satin og detaljer i silke er skabt til de overdådige fester.

Derudover kan du som medlem nyde nogle andre og lige så lækre fordele som op til 75%* rabat på stiletter til fest og hverdag plus designs fra over 2.500 eksklusive mærker. Din modeoplevelse starter nu. Dyk ned i Zalandos online outlet, og lav et statement med dine sko. Pas godt på dine sko ved at rengøre dem regelmæssigt med en fugtig klud og opbevare dem i deres kasse eller på åbne hylder i skabet.