Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Bruuns Bazaar på udsalg

Opgrader din garderobe med Bruuns Bazaars sofistikerede design til nedsatte priser. Oplev skandinavisk minimalisme med et twist hos os!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

BRUUNS BAZAAR OUTLET HOS LOUNGE BY ZALANDO

Gå på opdagelse i det store udvalg af Bruuns Bazaar designertøj, og køb det til nedsatte priser hos Lounge by Zalando, hvor du kan spare op til 75%* på udvalgte produkter

bruunsbazaar_outlet_2_CM

SOFISTIKERET DESIGN MED CASUAL LOOK PÅ UDSALG

Bruuns Bazaar har siden midten af 1990’erne skabt designertøj til de stilbevidste. Det danske brand kreerer kollektioner, som kombinerer det skandinaviske med det internationale, og resultatet er et helt unikt look. Se det store udvalg af tøj fra dette brand i vores outlet hos Lounge by Zalando. Du kan gratis registrere dig hos Lounge by Zalando, og gå på opdagelse i det store sortiment af lækkert designertøj. Der er mange penge at spare, når du køber designertøj på udsalg her. Du kan opnå prisbesparelser på helt op til 75%* på udvalgte produkter.

Få det sofistikerede look, du drømmer om med en smuk Bruuns Bazaar kjole. Ofte vil du kunne finde den samme kjolemodel i flere forskellige længder, ligesom den fås i mange størrelser – og dermed er der noget at vælge imellem for den moderne stilbevidste person. Leder du efter det perfekte hverdagslook og en mere casaul stil, så kan du vælge et par smarte bukser eller smalle jeans til jobbet eller fritiden. Du finder et bredt udvalg af tøj, som du kan mixe og matche på mange forskellige måder, så du altid har et trendy sæt hverdagstøj eller en elegant kjole, du kan tage på til hverdag eller fest. Tøjet fås i flere forskellige farver, størrelser og designs, så her er noget til enhver modebevidst smag. Materialerne er af høj kvalitet, og vil du gerne have en mere luksuriøs følelse ind i dit liv, så kan du vælge tøj, som er fremstillet af silke eller mohair.

I herrekollektionerne i vores online outlet finder du f.eks. trendy jakker, skjorter, bukser og polo-shirts, som får enhver mand til at fremstå stilfuld og velklædt til hverdag eller på jobbet. Gå til møde med et trendy og tidløst look i en flot herreskjorte i god kvalitet og klassiske farver. Komfort og god pasform er også noget af det, som karakteriserer dette unikke brand. Ifør dig eksempelvis et par behagelige og moderigtige bukser, som fås i forskellige designs og farver, og som kan matches med alt fra skjorter til T-shirts og striksweaters. Vil du gerne have en mere afslappet stil i fritiden, så kan du vælge et par denimbukser kombineret med en cool T-shirt eller smart polo-shirt, som fuldender dit casual look. Find det hele og meget mere i vores online udsalg.

Fremhæv din individualitet med tøj fra Bruuns Bazaar, uanset om du skal på kontoret, til fest eller nyde fritiden. Tøjet imødekommer de mange forskellige behov, du har i livet, og du vælger selv om tøjet skal have et strømlinet eller sofistikeret look. Designet er enkelt med rene linjer, og der er smukke og unikke detaljer – men tøjet bliver aldrig overpyntet. Her er det de små detaljer, der tæller, og som får tøjet til at skille sig ud fra andre designerbrands

bruunsbazaar_outlet_3_CM

BRUUNS BAZAAR: SKANDINAVISK MINIMALISME MED ET TWIST

Selvom kollektionerne primært er kendetegnet ved en skandinavisk minimalisme-tradition, så er der også plads til sjov og et lille twist – gerne af eksotisk karakter, som sniger sig ind i form at flotte printmønstre og spraglede farver af etnisk, græsk og gotisk karakter. Mænd og kvinder, der iklæder sig tøj fra dette brand, signalerer en sofistikeret og afslappet elegance, som brandet er så kendt for, både i Danmark og internationalt.

Du finder mange enkle og klassiske styles, som du kan mixe på forskellige måder, og dermed kan du skabe dit helt eget look. Går du efter unikt modetøj, som både har et skandinavisk og internationalt præg, så kan du med tøj fra dette brand skabe din helt egen stil året rundt uden nogensinde at få tøjkrise – du kan nemlig altid style det på nye måder. Tøjet kan desuden matches med forskellige elegante og smarte accessories, som du også finder et stort udvalg af i sortimentet hos Lounge by Zalando.

Brandet har desuden fokus på bæredygtighed, så er du en modebevidst forbruger, som gerne vil købe kvalitetstøj på udsalg, der er fremstillet på en miljøvenlig måde, så er dette brand et oplagt valg. Her kan du med god samvittighed iklæde dig unikke bukser, jakker, bluser og kjoler, som alle er fremstillet under bæredygtige produktionsforhold med fokus på en grønnere fremtid for alle.

GÅ IKKE GLIP AF DE EKSKLUSIVE TILBUD I ONLINE OUTLET

Hos Lounge by Zalando er der ofte tidsbegrænsede eksklusive tilbud, hvor du kan købe designertøj til nedsatte priser. I vores sortiment finder du eksempelvis et stort udvalg af kjoler fra dette populære brand. Vælg mellem kjoler, der sidder kropsnært, og som fremhæver dine feminine former, eller lette maxi-kjoler. Eller find en smart A-formet kjole eller skjortekjole til hverdagsbrug.

Gå ikke glip af af disse eksklusive tilbud i vores online outlet, som har åbent 24 timer i døgnet. Her kan du altid besøge os og finde det moderigtige tøj, som du ønsker dig. Find alle de populære topbrands i vores sortiment og gør et kup, hvor du kan spare mange penge. Fyld garderoben med lækkert designertøj året rundt og find det hele til nedsat pris eller på udsalg hos Lounge by Zalando. Når du tilmelder dig, får du tilsendt nyhedsbreve med besked om alle de favorable og eksklusive tilbud.