Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Samsonite på udsalg

Samsonite - kvalitetsprodukter til rejselystne. Find det perfekte rejseudstyr til dine eventyr. Tasker, kufferter og mere, der er designet til at holde og imponere. Klar til at udforske?

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Gør din næste tur lidt bedre med vores Samsonite sale

Samsonite-kufferter er skabt til eventyr, hvad end de finder sted i hverdagen eller på de helt store jordomrejser. Hos Lounge by Zalando kan vores eventyrlystne medlemmer nyde store rabatter på tasker og mange andre designs fra det amerikanske brand. Opret en profil, dyk ned i udsalget og bliv klar til at pakke din kuffert.

samsonite outlet 2 CM

Tilbud på Samsonite kufferter, der er ideelle til årets rejser

En klassisk Samsonite kuffert byder først og fremmest på et rummeligt design, der kan opfylde alle dine praktiske behov. Det har været normen, lige siden firmaet blev grundlagt i 1910. Den amerikanske producent har mere end hundrede års erfaring, hvilket de utallige rejsetasker så sandelig bærer præg af.

Blandt det utrolige og omfattende sortiment af kufferter vil du opleve forskellige løsninger, størrelser og materialer. Sammen skaber de utallige designs et stort og bredt udvalg af holdbar bagage, hvor du med garanti vil finde en eller flere modeller, som kan gøre din næste tur lidt nemmere.

Du kan for eksempel kigge på en af de mange kabinekufferter, der ud over en flyrejse også er ideelle til en kort weekendtur. I netop denne kategori af bagage kan du være sikker på, at de mindre kufferter vil opfylde de gængse regler, når det kommer til målene for kabinetasker.

samsonite outlet 3 CM

Samsonite tasker til feriens og dagligdagens eventyr

Det er ikke kun på de lange ferier, du kan nyde et solidt design fra Samsonite. Tværtimod kan du også have fornøjelsen af det amerikanske brands mange produkter, når du for eksempel er på farten i din hverdag.

De forskellige rygsække er et sikkert valg, hvis du mangler en komfortabel og holdbar taske til dagligdagens transport. Du får et væld af smarte designløsninger til opbevaring af computere og powerbanks, og det er blot nogle af de funktioner, som gemmer sig i en af de praktiske, moderne og rejsevenlige rygsække.

Præcis som med de solide kufferter vil du i brandets rygsække finde et væld af slidstærke konstruktioner og materialer. Det er funktionelle designs, hvis holdbare karakter er til at mærke. Deres durabilitet skinner igennem, uanset om du vælger en let og blød rejsetaske eller hælder mere til en stor kuffert med hård skal. Hvad end dit behov er, kan du i det store outlet finde smarte kreationer, som gør det let at medbringe alt, du har brug for på din vej.

Udforsk vores Samsonite udsalg samt mange flere

Hos Lounge by Zalando giver vi løbende vores medlemmer adgang til forskellige flash sales og utrolige rabatter. I løbet af året kan du i vores mange udsalg finde fantastiske styles og accessories fra berømte såvel som modeverdenens seneste brands. Rabatten på de utallige varer går op til 75% sammenlignet med vejledende udsalgspris. Du kan også se frem til en række andre gode medlemsfordele:

  • Opret en personlig konto helt gratis
  • Returner dine indkøb uden ekstra omkostninger
  • Oplev forskellige sales og find styles fra klassiske samt nye brands

Log ind og udforsk en verden, hvor der findes mode af høj kvalitet til lave priser.