Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Børnetøj på udsalg

Bornetoj - Klæd dine små i stil! Find det perfekte tøj til dine børn hos os. Fra søde kjoler til seje jeans, vi har det hele. Udforsk vores sortiment i dag og find det, der passer bedst til dine små. Shop nu og gør dine børn glade!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Børnetøj på tilbud hos Lounge by Zalando

Hos Lounge by Zalando finder du et stort udvalg af børnetøj til piger og til drenge til nedsatte priser. Benyt dig af vores mange gode tilbud til at fylde dit barns garderobe med moderigtigt og billigt børnetøj.

kids_outlet_2_CM

Stort udvalg af billigt børnetøj

Er dit barn interesseret i modetøj, så finder I masser af inspiration til barnets påklædning hos Lounge by Zalando. I vores shoppingklub kan I dykke ned i kollektionerne fra forskellige designerbrands og finde trendy tøj, som passer til netop dit barns stil. Tøjet fås i mange størrelser til små såvel som større børn. Designertøj til børn kan godt være dyrt, men hvis du vælger at handle i vores outlet, så er det muligt at få billigt børnetøj. Som medlem af Lounge by Zalando kan du benytte dig at de mange favorable og tidsbegrænsede kampagnetilbud og udsalg.

Der er flere fordele ved at købe designertøj til børn. Barnet kan gå moderigtigt klædt i alle sammenhænge, uanset om det er i skolen, sfo’en, til sport, til udendørs leg eller når barnet skal sove. Designertøj til børn er fremstillet i lækre kvalitetsmaterialer, som holder længe og ikke taber form eller farve. Det stigende fokus på økologisk fremstillet tøj betyder desuden, at du selvfølgelig også kan få økologisk børnetøj, som skåner miljøet og ikke indeholder skadelige eller allergifremkaldende stoffer.

For det aktive barn, som er på farten det meste af dagen, er det vigtigt, at tøjet har den rigtige størrelse og pasform. Så kan barnet bevæge sig frit og lege med kammeraterne, uden at tøjet generer. Oplev vores outlet med de mange gode tilbud, hvor du f.eks. finder varme fleecetrøjer, hættetrøjer og striktrøjer til børn i et væld af flotte farver og med cool prints. Elsker dit barn at være udendørs og lege, eller er i en familie, som godt kan lide at lave outdoor-aktiviteter sammen? Så kan du klæde dit barn varmt på i efterårs- og vinterjakker i skønne, farverige designs og slidstærke, åndbare materialer. Tjek vores online sale og spar penge på vintertøjet til børn.

Trendy tøj til alle slags børn

Oplev det store udvalg af trendy tøj, som matcher til alle slags børn. Det kan være, at dit barn ønsker sig en bestemt slags bluse eller bukser, som du kan få til nedsat pris her i shoppingklubben. Det kan også være, at du selv udvælger det tøj, som du synes, at dit barn skal gå klædt i. Du kan også lade dig friste af de mange gode kampagnetilbud og købe en smart bomberjakke, et par leggings i friske farver eller et par trendy sneakers til dit barn.

Børnetøjet i vores online outlet fås både som sæt og som enkelte stykker tøj. Hvad enten du køber tøj til piger, tøj til drenge eller unisex-tøj, så kan tøjet sammensættes på utallige måder. Du kan – sammen med dit barn – mixe og matche tøjet, så der kommer nogle flotte, seje, friske og humoristiske outfits ud af det. Når du alligevel er på udkig efter smart børnetøj, så kan du samtidig tjekke udvalget af trendy børnesko. Du kan eksempelvis få sandaler, loafers og sneakers i trendy designs og topkvalitet.

kids_outlet_3_CM

Det er gratis og uforpligtende at tilmelde sig Lounge by Zalando, og så snart du har registreret dig, får du adgang til det store sortiment. Se de mange gode kampagnetilbud på børnetøj, sko og legetøj til børn, som kører i en tidsbegrænset periode. Her kan du spare helt op til 75%* på udvalgte varer.

Smarte accessories til børn

Vi tilbyder desuden accessories til børn såsom skønne strikhuer, tasker, solbriller, halstørklæder og vanter. Det smarte tilbehør kan matches den flotte vinterfrakke eller de trendy sæt tøj, som dit barn går i. Har barnet brug for en ny rygsæk eller skoletaske, så fås de i flotte designs. Penalhus og gymnastikpose er ligeledes nødvendigt udstyr for alle skolebørn, og også her kan man vælge mellem mange flotte designs og farver.

Tidløst legetøj fra kvalitetsbrands på udsalg

Kampagnetilbuddene hos Lounge by Zalando omfatter også legetøj til børn. Det kan f.eks. være trælegetøj i høj kvalitet, som barnet kan have glæde af i mange år. Togbaner, biler, klodser, legetøjshuse og dukkevogne – det stimulerer alt sammen barnets fantasi og lyst til at lege. Legetøjet er selvfølgelig produceret af kendte designerbrands, som har mange års erfaring med at udvikle legetøj til børn. Giv dit barn nyt legetøj til fødselsdag eller jul, eller forkæl dit barn med en ekstra gave ud over det sædvanlige.

Der er ofte penge at spare ved online sale, og det er nemt at bestille varerne og få dem leveret. Har du travlt i hverdagen, så kan du spare både tid og penge ved at handle hos Lounge by Zalando. Samtidig kan du være sikker på, at det tøj til piger, tøj til drenge, legetøj og sko, du køber her, følger tidens mode og er i topkvalitet.