Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Envii på udsalg

Envii, Dit go-to brand for fashion og lifestyle. Udforsk deres trendy kollektion af tøj, sko og accessories. Altid med fokus på stil, kvalitet og unikke designs. Find dit næste favoritoutfit hos Envii i dag!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Store rabatter på legende og feminin mode fra danske Envii

Lounge by Zalando er en eksklusiv modeklub, hvor du som medlem får skiftende tilbud på et væld af lækre items fra velkendte brands. Når du melder dig ind i vores klub, kan du blandt andet spare masser af penge på smukke klæder fra danske Envii. Fra festkjoler til bløde hverdagstrøjer og veldesignede jakker. I vores Envii-outlet kan du forkæle din garderobe og samtidigt nyde gode besparelser.

envii_outlet_2_CM

Envii-sale til alle fashionistas

Siden deres grundlæggelse i 2009 har det danske fashion brand Envii leveret ungdommelige og moderne kollektioner til modeglade kvinder i hele Europa. Hos Lounge by Zalando har vi altid et bredt udvalg af deres nyeste og mest populære items til fordelagtige priser. Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med deres ultraskønne kollektioner, får du muligheden hos os.

Envii er et af de brands, der altid formår at være på forkant med de nyeste trends. Deres kollektioner kombinerer klassiske silhuetter med tidens farver og spændende designdetaljer som flæser, blonder og fine mønstre. Brandet designer alsidige items, der giver din garderobe et pift af ungdommelig livsglæde og feminine detaljer. Shop Envii-kjoler hos Lounge by Zalando.

Prisvenlig mode og masser af valgmuligheder

Foruden deres spændende ’designdrops’ designer Envii årligt omkring 10 kollektioner, der matcher både modescene og årstid. Derudover har de ofte spændende collabs og unikke kampagner, der tilføjer ekstra kant til deres stilrene designs. Gå på opdagelse i en verden af smukke Envii-kjoler til alle anledninger. Deres designs kan bruges til både hverdag og fest, da de nemt dresses op eller ned med dine yndlings accessories.

envii_outlet_3_CM

Køb jakker fra Envii til alle årstider og begivenheder

Deres kollektioner er opdelt i tre kategorier: ‘must-have’, ‘need-to-have’ og ‘nice-to-have’. Den første kategori består af simple, lettilgængelige styles, som du kan vende tilbage til igen og igen. Det er her, du finder brandets lækre basics. ’Need-to-have’-kategorien består af tidssvarende designs inspireret af internationale catwalks. Iklæd dig en smuk jakke fra Envii, der både fungerer som et praktisk yderlag men også som lookets statement piece. Deres jakker og frakker kommer i alle tre kategorier, så du både kan holde på varmen og stilen. 

Envii bukser og bluser der binder looket sammen

Envii designer altid med den ungdommelige, livsglade kvinde i tankerne. Deres kollektioner er derfor lavet til dig, der er frisk på nye udfordringer. Dig, som elsker at udtrykke dig gennem dit look. Dig, som vil have tøj, der gør, at du er klar til at sige ’ja’ til livet. Derfor lægger dette brand stor vægt på deres basic-kollektioner, da det ofte er disse items, der binder looket sammen. Fra de langærmede trøjer i blød bomuld til smukke toppe og velsiddende bukser i afdæmpede farver. Med Envii som basen i din garderobe gør du det legende let at være kreativ med dagens udtryk.

Lad Zalando Lounge forkæle din garderobe

Zalando Lounge er en fashion-klub. Vi har hele tiden nye og skiftende tilbud på et væld af velkendte brands. Det tager ingen tid at blive medlem hos os. Du melder dig bare ind med din e-mail, hvorefter du vil modtage op til 75% (sammenlignet med vejledende udsalgspris) på et væld af lækre items. Vores medlemmer er de første til at modtage information om vores nuværende og kommende tilbud og kan returnere varer helt gratis.