Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Børnesko på udsalg

Børnesko - Komfortabelt fodtøj i stilfuldt design til børn i alle aldre. Fra smarte sneakers til søde sandaler, vores udvalg dækker ethvert behov. Oplev det i dag og find det perfekte par. Opdag nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Børnesko til ethvert eventyr

Hos Lounge by Zalando kan du udforske et stort udvalg af billige børnesko, der forener komfort med et charmerende ydre. Vi tilbyder vores medlemmer en rabat på 75%*, som giver de små muligheden for at få lige præcis det par sko, som passer til deres mange eventyr. Det er funktionelt fodtøj til både hverdag og ferie.

shoes-kids_outlet_2_CM

Tilbud på børnesko i alle regnbuens farver

God stil og høj kvalitet. Det er to ord, der på glimrende vis beskriver de utallige skomodeller hos Lounge by Zalando. Her er nemlig tale om fodtøj, der kan holde til selv de vildeste lege, uden at gå på kompromis med et flot udseende. Du kan derfor forvente, at slidstærke såler og behagelige pasforme kommer i et hav af forskellige indpakninger. De fine designs strækker sig fra enkle og minimalistiske looks, til eksplosive nuancer i alle regnbuens farver. Her er med andre ord noget, der passer til børn i enhver alder, og frem for alt til enhver smag. Det er sko, der vil give de yngste et smil på læberne, og en chance for at udtrykke deres unikke personlighed.

Udsalg på børnesko til årets mange dage

Alle børn bør have muligheden for at løbe, springe, samt stille og roligt bevæge sig igennem de forskellige årstider iført et par sko, som de altid vil føle sig godt tilpas i. Derfor vil du hos os opleve en alsidig samling af styles, der er er velegnede til årets sæsoner, og deres til tider udfordrende vejrforhold.

Hos Lounge by Zalando kan du vælge imellem alt lige fra varme og isolerede vinterstøvler, til lette og åndbare sneakers. Vi har nøje udvalgt de bedste designs fra en lang række af velkendte brands, der ved præcis, hvordan man skaber holdbare sko. Det er dermed fodtøj, der gør det let for dit barn at nyde en optimal komfort og suveræn beskyttelse imod vind og vejr hele året rundt. Det er en garanti, hvad end den lilles leg finder sted i vintersneen, eller under den varme sommersol.

shoes-kids_outlet_3_CM

Billige sko til børn går hånd i hånd med bæredygtighed

Bæredygtighed kan sagtens forenes med en pris, der er til at have med at gøre. Iblandt vores kvalitetssikre børnesko kan du derfor være sikker på at finde styles, som er produceret på en ansvarlig og miljøvenlig måde. Det er sko, der formår at være både funktionelle og flotte at se på, samt lavet af moderne tekstiler. Dit barn har dermed mulighed for at nyde alverdens eventyr i naturen iklædt fodtøj, der er skabt med hensyn til verden omkring os. Oplev et udvalg af slidstærke sko, der forener holdbarhed med økologiske og naturlige materialer. Du vil for eksempel støde på ren bomuld, der er lavet af genbrugte materialer, såvel som læder og uld, der kommer fra ansvarlige landbrug.

Find dit barns nye yndlingspar hos os

Designs af høj kvalitet til overkommelige priser. Det er lige netop det, som du kan opleve hos Lounge by Zalando. Vi fører et alsidigt sortiment af flotte og holdbare børnesko, der er skabt til at kunne klare enhver situation i dit barns travle dag.