Vi tilhører Zalando

Nye premium-look hver dag op til -75%*

Mærketøj på udsalg

Start din modeeventyr her! Hos Lounge by Zalando finder du mærketøj og accessories til nedsatte priser. Greb fat i ikoniske stilarter, spot nye trends og få den perfekte accessory til at udtrykke din stil. Bliv medlem og opdater din garderobe.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

KØB MÆRKETØJ FRA DINE YNDLINGSBRANDS TIL NEDSATTE PRISER

Er du vild med mode, og vil du gerne spare penge på trendy mærketøj, så bliv medlem af Lounge by Zalando og få adgang til alle de gode tilbud i vores designer outlet.

premium_outlet_2_CM

Designertøj til gode priser

I vores store sortiment hos Lounge by Zalando finder du modetøj, sko og accessories til kvinder, mænd og børn til favorable priser. Bliv medlem allerede i dag ved at registrere dig helt gratis og uforpligtende. Oplev vores store premium outlet, hvor du kan benytte dig af rabatter, udsalg og kampagnetilbud i tidsbegrænsede perioder. Vi sørger for at holde dig opdateret om de nyeste trends inden for modeverdenen, sæsonens musthaves og gode tilbud.

Online udsalg er en glimrende måde at spare penge på, når du godt kan lide at købe designertøj. Fordelene ved at købe designertøj er, at du får moderigtigt kvalitetstøj, der holder i lang tid. Du kan klæde dig stilsikkert, og du kan samtidig også selv eksperimentere med at skabe din egen stil.

Der findes utallige muligheder for at mixe og matche forskellige overdele og underdele og sammensætte outfits til hverdag og fest, præcis som du ønsker det. Hos Lounge by Zalando gør vi også, hvad vi kan for at inspirere vores kunder til at finde den stil, som matcher til dem. Som medlem af vores shoppingklub bliver du løbende informeret om trends, inspireret og du kan samtidig spare penge – helt op til 75%* på udvalgte produkter.

Få de flotte styles på udsalg

Måske er der noget specifikt designertøj, du ønsker dig, og så kan du med fordel tjekke mulighederne og priserne hos Lounge by Zalando. Online sale gør det muligt at få de flotte styles, du gerne vil have, til udsalgspris eller med rabat. Du finder bl.a. Premium designertøj til hende, premium sko & accessories, premium overtøj samt andre spændende premium deals til nedsatte priser.

Er du på udkig efter sko eller støvler i trendy designs, så finder du gode tilbud på designersneakers, trendy støvler, sommersko, espadriller og papillio. Kan du lide at dyrke sport, eksempelvis løb, så er der et lækkert udvalg af sportstøj og løbesko til billige priser hos Lounge by Zalando. Gå heller ikke glip af vores gode kampagnetilbud på lingeri eller strømper fra kendte designerbrands.

I udvalget af accessories kan du vælge mellem flotte designerure i forskellige farver og materialer. Her finder du også smykker og designertasker til dig selv eller som gave til én du holder af. Lounge by Zalando byder desuden på en række skønne produkter til din bolig. Det kan være alt fra flot sengetøj til boligdekoration eller forskelligt køkkenudstyr i høj kvalitet. Du kan desuden tage forskud på julehyggen ved at købe stemningsfuld juledekoration.

premium_outlet_3_CM

Mærketøj til hele familien

Vil du gerne have adgang til et stort udvalg af lækkert modetøj til hele familien og samtidig kunne handle nemt online. Så er vores shoppingklub lige noget for dig. Dyk ned i kollektionerne og find tøj til både dig selv og din familie i vores designer outlet.

Tøjet er fremstillet i kvalitetsmaterialer, som betyder, at det holder længe, sammenlignet med billigere produceret tøj. Set fra en bæredygtig synsvinkel er det både godt for miljøet og økonomisk rentabelt at købe designertøj i høj kvalitet. En del af tøjet i sortimentet er desuden fremstillet af økologisk bomuld, uld m.m., såfremt du foretrækker det.

Klæd jer efter humør og omstændigheder i netop det tøj, som tiltaler jer. I kollektionerne finder I tøjet til familiefødselsdagen, hverdagstøjet til jobbet på kontoret, babytøj og tøj til skolebørn eller badetøj til ferien. De flotte designs, farverne og kvaliteten af materialerne bidrager til en god komfortfølelse og en følelse af luksus i hverdagen. Samtidig kan du ved køb af tøj i vores designer outlet være helt sikker på, at du altid følger tidens modetrends.

Online sale – en hurtig genvej til smart påklædning

Har du ikke så meget tid i hverdagen, så er online sale en hurtig genvej til at anskaffe dig det designertøj, du gerne vil have. Du kan nemt besøge os online og bestille dine varer og få dem hurtigt leveret. Med en designer outlet inden for rækkevidde er du samtidig sikker på, at du altid har adgang til trendy designertøj.

Er du inviteret til fest i weekenden og står du og skal bruge en flot festkjole eller en ny habit, så kan du med få klik gå ind og bestille varen med det samme og få den leveret. Mangler du et ekstra sæt sportstøj eller et par nye træningssko, så tager det kun få minutter at bestille det i shoppen. Er det børnene, som skal have nyt tøj til skolebrug, fritid eller sport, så kan du spare tid ved at handle i online outlet i stedet for i de fysiske butikker. Få glæde af alle fordelene ved Lounge by Zalando allerede fra i dag.