Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Under Armour på udsalg

Under Armour - Dit go-to mærke til sport og stil. Fra træningstøj til hverdagsoutfits, Under Armour har dig dækket. Find det perfekte look i dag!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Under Armour til nedsatte priser hos Lounge by Zalando

Er du på udkig efter lækkert sportstøj fra Under Armour, så finder du til nedsatte priser hos Lounge by Zalando. Spar op til 75%* i vores shoppingklub.

under-armour outlet 2 CM

Udsalg på lækkert sportstøj fra Under Armour

Vil du gerne have trendy og komfortabelt sportstøj på, når du er i fitnesscentret, dyrker yoga eller løber? Så er Under Armor et oplagt valg. Brandet er kendt for sit sportstøj i høj kvalitet til mænd, kvinder og børn. I kollektionerne finder du et bredt udvalg af sportstøj, som du kan anvende til mange forskellige typer af sportsgrene.

Gå på opdagelse i det store sortiment hos Lounge by Zalando og find fx et par smarte Under Armor træningsbukser, leggings, toppe, bluser, shorts eller sweatshirts i et flot og funktionelt design. Tøjet er fremstillet i kvalitetsmaterialer og svedabsorberende at have på, så du kan træne så meget, du har lyst, og tøjet er stadig behageligt at have på.

under-armour_outlet_3_CM

On sale: Sportstøj til stilbevidste mænd og kvinder

Er du i gang med at træne op til det næste maraton-løb, triatlon eller træner du i fitnesscentret for at holde dig i god form? Du finder alle typer af træningstøj, som matcher den sportsgren, du dyrker. Tag et par smarte shorts og en flot t-shirt på sammen med et par cool træningssko eller løbesko, når du skal til træning i dit lokale fitnesscenter eller ud på en løbetur.

Dyrker du styrketræning, så er et par velsiddende træningsbukser eller short sammen med en behagelig Under Armour T-shirt eller top perfekt at have på. I vores online outlet finder du et stort udvalg til både kvinder og mænd af overdele og underdele til træning, og du kan mixe og matche tøjet, som det passer dig. Tjek online sale hos Lounge by Zalando og spar penge på træningstøj i rigtig god kvalitet.

Meld dig ind i Lounge by Zalando helt gratis og uforpligtende. Så får du tilsendt vores nyhedsbrev, hvor vi holder dig opdateret om kampagnetilbud, rabatter og udsalg, så du kan få sportstøj i lækker kvalitet til de bedste priser. I vores shoppingklub kan du spare penge på køb af designertøj fra mange forskellige brands, og vi har et kæmpestort udvalg. Du kan i nogle tilfælde spare helt op til 75%* på køb i vores online outlet.

Udsalg: Smart sportstøj til dine aktive børn

Du finder et stort udvalg af sportstøj til børn hos Lounge by Zalando. Mange børn er aktive i dagligdagen og dyrker sport i fritiden. Klæd dine børn på i smart og trendy sportstøj, som de kan træne i, eller som de kan røre sig i, når de løber rundt og leger sammen med kammeraterne. Du finder et moderigtigt udvalg af smarte Under Armour t-shirts, leggings, shorts og træningsbukser til børn.

Børn har brug for bevægelsesfrihed, og derfor er det vigtigt, at de har tøj på, som har en god pasform, og som de kan bevæge sig i. Vil du samtidig gerne have, at dine børn går klædt i smart modetøj, så er sportstøj fra dette brand et oplagt valg. Tjek vores online sale, hvor der er penge at spare på børnetøj til børn i alle aldre.

Du kan finde lækkert sportstøj og fritidstøj til hele familien i det store sortiment hos Lounge by Zalando. Køb designertøj til udsalgspriser eller hold øje med, hvornår vi kører kampagnetilbud og rabatter. Det er nemt at bestille tøj i vores online outlet, og som medlem af vores shoppingklub, får du designertøj til de bedste priser.

Designerbrands til nedsatte priser i outlet

Mange modeelskere er glade for at købe nyt og lækkert tøj via online sale i vores outlet. Få designertøj fra mange forskellige brands, når du handler hos Lounge by Zalando. Vi har løbende udsalg, kampagnetilbud og rabatter, som du kan gøre brug af. Benyt dig af de mange fordele allerede i dag, så du kan spare penge på dine tøjkøb og altid har lækkert designertøj at tage på.