Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Sportsudstyr på udsalg

Gå ikke ned på praktisk og moderigtigt sportsudstyr! Uanset om du løber, cykler, trekker, roer, dyrker yoga eller fitness, finder du altid lækkert sportstilbehør og træningstøj til gode priser hos os.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Tid til at købe nyt sportsudstyr?

Man må aldrig gå ned på udstyr, og har du først fået interesse for en sportsgren, ved du hvor sandt det er. Uanset om du hver morgen troligt snører løbeskoene eller lige er startet i et træningscenter, kan du hos Lounge by Zalando få masser af fede medlemsfordele og spare op til 75 % af de vejledende udsalgspriser på sportstilbehør, sportstøj og sportsudstyr.

sport-accessories_outlet_2_CM

Det rigtige sportstilbehør er vigtigt

En T-shirt i bomuld og de gamle shorts, du altid havde med til idræt, er da helt sikkert ok langt hen ad vejen i visse sportsgrene. Men lad os være ærlige, hvis du er typen, der gerne vil præstere og blive bedre og forbedre dine resultater, så betyder det altså noget, at du løber i et par gode løbesko eller klatrer i et par klatrebukser, som er udviklet til formålet.

Hvad enten du hiker, svømmer, løber eller spiller bold, er der næsten altid designet en masse lækkert sportstilbehør, som skal gøre det meget nemmere for dig at motionere og præstere. For eksempel er det meste træningstøj eller sportsudstyr udviklet til at være praktisk for eksempel med særlige lommer til dine tennisbolde eller ved at være lavet af svedtransporterende materialer, som er designet til at sidde godt på kroppen, mens du motionerer.

Visse sportsgrene er desuden helt afhængige af særligt sportsudstyr og kan ikke dyrkes uden. Tænk bare på fodboldstøvler, der er designet helt specifikt til at stå fast på græsunderlaget, eller løbetasker og andet letvægtsudstyr, som du skal kunne have på kroppen, mens du træner. Hos Lounge by Zalando, som er vores lækre outlet, finder du masser af fedt sportsudstyr online til præcis den sport, du dyrker.

sport-accessories_outlet_3_CM

Billigt sportsudstyr og træningstøj

Sportsudstyr dækker over et bredt sortiment af træningstøj og udstyr til de allermest populære sportsgrene som for eksempel yoga, fitness og løb. Og bare roligt, sportstøj behøver slet ikke være så kedeligt, som det måske lyder. I vores store udvalg af sportsudstyr online finder du masser af lækkert sportstøj, der kan mikses og matches på kryds og tværs som smarte sportssko eller trendy yogapants.

Sportsudstyr og træningstøj kan naturligvis være lidt af en udskrivning på budgettet, men det er bare sjovere at træne, hvis man er klædt ordentligt på. Heldigvis kan du hos Lounge by Zalando finde et stort udvalg af både funktionelt og moderigtigt sportstøj fra flere af de store designerbrands. Det gør jo ikke noget, du er klædt ordentligt på, når du sveder på crosstraineren, vel?

Det bedste er, at det er ganske nemt og helt gratis at blive medlem af Lounge by Zalandos store fællesskab og medlemsklub, som giver dig adgang til flashsales og andre kampagner på sportstøj og sportsudstyr.

Spar penge, og bliv inspireret

Vil du spare penge på dit nye sportsudstyr og sportstilbehør, bør du blive en del af modefællesskabet Lounge by Zalando allerede i dag. Her er altid gode priser og et stort udvalg af lækkert udstyr.

Det er ganske gratis at blive medlem, og du får flere fordele som

  • Frit valg mellem mere end 2.500 modebrands
  • Rabatter på op til 75 %*, hvis du sammenligner med de vejledende udsalgspriser
  • Uforpligtende og gratis medlemskab
  • Gratis returforsendelse