Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Håndklæder på udsalg

Håndklæder kan være både praktiske og æstetiske. Find bløde, stilfulde håndklæder på udsalg hos os. Forkæl dig selv med luksushåndklæder til badeværelset eller strandkomfort med vores bedste tilbud.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Oplev utallige tilbud på håndklæder til badet og til havet

Et praktisk håndklæde kan være både stiligt, blødt og funktionelt på samme tid. Derfor vil du hos Lounge by Zalando opleve et væld af håndklæder på udsalg, hvis gode rabatter i forhold til udsalgsprisen strækker sig hele vejen op til 75%. Log ind og shop billige håndklæder, som du med fornøjelse kan pakke dig ind i dag efter dag.

towels_outlet_2_CM

Shop stribede håndklæder og nyd det klassiske look

Et stribet håndklæde emmer ofte af et simpelt og klassisk look, der kan nydes på tværs af generationer. De tidsløse striber kan fungere i alverdens hjem, hvad end din æstetik hælder mest til den minimalistiske side, eller om du modsat er vild med prangende farver.

I vores store udsalg af store og små håndklæder vil du støde på flere designs, der netop er prydet med det velkendte mønster. De lige linjer lyser op i forskellige farver, hvis behagelige nuancer strækker sig fra afdæmpede og afslappende naturtoner til flere opsigtsvækkende farvekombinationer.

Udvalget demonstrerer dermed på fantastisk vis, at et klassisk mønster uden problemer kan indgå i spændende og overraskende designs. Det er blandt andet disse flotte looks, der sikrer, at de mange håndklæder til håret også har en æstetisk og ikke udelukkende praktisk værdi. De vil med andre ord blive en del af dit badeværelses indretning, og ikke blot en eftertanke.

towels_outlet_3_CM

Luksushåndklæder på tilbud til lave priser

Fantastiske farver og et udvalg af mønstre, der er rigt på elegante og simple prints såvel som komplekse og abstrakte kreationer. Det er ord, som passende betegner et sortiment, der består af alt lige fra cool og farverige til de mere enkle og sorte håndklæder. Udseendet varierer dermed, men en ting går igen. Du vil altid opleve, at de bløde tråde, som væver sig igennem de mange håndklæder, alle sikrer en høj og stærk kvalitet.

De mange og tætvævede tråde er fremstillet til at kunne holde til dagligt brug, samtidig med at deres bløde frotté giver dig en følelse af luksus i hverdagen. Af samme grund er det også ofte ren bomuld, som du vil støde på igen og igen, når du dykker ned i det badeglade udsalg. Det kraftige og dog komfortable materiale er da også ideelt, hvad end det dukker op i et tykt og lunt strandhåndklæde eller i en lille og let model, der hverken tynger eller fylder det store, når du skal finde plads til det i din fitnesstaske.

Find billige håndklæder og andre bløde styles til dit hjem

Hos Lounge by Zalando kan du finde både store og små ting, som vil gøre det til en oplevelse at indrette dit hjem på stilfuld manér. De utallige håndklæder er et godt eksempel, da de vil pynte, når de hænger fremme, såvel som når de ligger foldet sammen i klædeskabet. Her kan du let arrangere dem efter farve eller størrelse, så de hurtigt er klar til brug. Igennem året kan du dykke ned i forskellige sales samt nyde en række andre medlemsfordele, der blandt andet inkluderer op til 75%* rabat på stilige og luksuriøse boligstyles, en gratis brugerprofil og gratis returnering af varer i 31 dage.