Vi tilhører Zalando

Shop og spar stort hos Lounge by Zalando

Rabatkode

Spar endnu mere med en rabatkode til Lounge by Zalando. Opdag modeperler og yderligere rabatter, alt fra fantastiske tilbud på topmærker til gratis leveringskoder. Gå ikke glip af det – tilmeld dig nu og gør din shoppingoplevelse endnu bedre.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Få en voucher til Lounge by Zalando, og få endnu flere rabatter

Opdag en verden af besparelser på modeperler med en voucher til Lounge by Zalando, og få yderligere rabat. Fra utrolige tilbud på populære mærker til rabatkoder med gratis levering; endeløse overraskelser venter på dig hver dag.

Hvilke vouchers og rabatter tilbyder Lounge by Zalando

Hos Lounge by Zalando finder du rabatter i alle vores kategorier samt specielle rabatkoder. Her er en forsmag på alt, du kan forvente.

1. Vouchers til eksisterende kunder

Ud over daglige rabatter på populære brands, kan eksisterende medlemmer nyde flere besparelser på udvalgte styles med rabatkoder til Lounge by Zalando.

2. Fri fragt til dig

Ved live udsalgsbegivenheder tilbyder Lounge by Zalando gratis forsendelse. Det betyder, at vi dækker dine forsendelsesomkostninger. Tryk på "INDLØS", når du ser et pop op-vindue med gratis levering, en push-meddelelse eller et nyhedsbrev, og koden bliver automatisk fratrukket ved kassen.

3. Tilbud hver dag

Spar op til 75%* på dine yndlingsbrands hver dag. Nye tilbud går live kl. 7 om morgenen på hverdage og kl. 8 i weekender, så husk at klikke "giv mig besked" og find styles, du vil elske, fra mærker som Nike, Tommy Hilfiger med flere.

4. Årstidsbestemte udsalgsrabatter

Vores sæsonbetonede udsalgsbegivenheder betyder, at du kan få noget særligt med endnu større rabatter på op til 80%* rabat. Fra Black Friday til Grand Sale; tag tøj, sko og accessories i luksuskvalitet med hjem til priser, der matcher dit budget. Derudover er der til vores udsalgsbegivenheder nogle gange vouchers til fri fragt samt yderligere besparelser, der automatisk føjes til din samlede ordre.

5. Konkurrencer på sociale medier

Ønsker du at dele din viden om mode med Lounge by Zalando-netværket? Følg Lounge by Zalando på Instagram og Facebook for at være blandt de første, der hører alt om vores nyeste styles og tilbud. Del dine fotos, videoer og originalt indhold med vores sociale kanaler for chancen for at deltage i giveaways, hvor du kan vinde produkter fra dine yndlingsbrands, helt gratis.

Sådan får du en voucher til Lounge by Zalando og andre rabatter

Søger du efter flere måder at score vouchers og andre rabatter hos Lounge by Zalando? Så tjek disse need-to-know tips:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå aldrig glip af gratis vouchers og rabatter igen! Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få som den første besked om vores seneste tilbud. Op til 75%* rabat og mere end 2.500 brands; hvad mere kan man ønske sig?

Udforsk vores hjemmeside

Det har aldrig været lettere at indløse din rabatkode som registreret kunde. For at få fri fragt skal du trykke på linket "INDLØS", når du ser en kampagne med Fri fragt live på vores hjemmeside. Din voucher indløses automatisk med din næste bestilling.

Hent vores app

Vi anbefaler, at du downloader Lounge by Zalando-appen for øjeblikkelig adgang til opdateringer om fri fragt samt bekvem shopping lige ved hånden. Gå til indstillinger, og slå dine meddelelser til for at få utallige rabatter og fordele. Fri fragt bliver automatisk fratrukket ved kassen.

Bliv hængende

Gå ikke glip af det, der sker, hos Lounge by Zalando. Følg os på Facebook og Instagram, og hold dig opdateret med nyheder om vores seneste udsalgsbegivenheder, og find endnu flere rabatter. Og mens du er der, kan du scrolle ned og se sæsonens nye tendenser og få inspiration.

Bliv medlem, og nyd fordelene

Lounge by Zalando byder på utrolige tilbud på mode og boligtilbehør til alle garderober og budgetter og med masser af fordele for at sikre, at du får den bedste shoppingoplevelse nogensinde. Bliv medlem i dag, og tilmeld dig på vores hjemmeside. Tre trin – så enkelt er det:

1. Klik på "Bliv medlem"

2. Vælg din måde at registrere dig:

🔸 Opret en ny konto med din e-mailadresse

🔸 Log på med din eksisterende Zalando-kundekonto

🔸 Log på med din eksisterende Google-konto

🔸 Log på med din eksisterende Apple-konto

3. Gå i gang med at opdage populære modebrands og -produkter i vores daglige deals

Sådan indløser du en voucher til Lounge by Zalando og andre rabatter

Rabatkode til fri fragt

Det er nemt at indløse din rabatkode. Rabatkoden bliver automatisk indløst på din næste bestilling. Derudover udfylder vi din leveringsadresse baseret på din bestillingshistorik hos Zalando, hvilket gør det endnu mere fristende at shoppe de styles, du ikke vidste, du havde brug for.

Andre rabatkoder

Det har aldrig været lettere at indløse en rabatkode! Indtast koden i det angivne felt, når du afgiver din bestilling, og klik "INDLØS". Voucherens beløb vil straks blive fratrukket bestillingens samlede beløb. Bemærk, at vouchers modtaget fra Lounge by Zalando kun kan bruges her. Nogle koder kan indløses ved flere transaktioner. Så tjek venligst betingelserne.

Husk følgende tips:

🔸 Er din rabatkode stavet korrekt?

🔸 Er din voucher stadig gyldig?

🔸 Er din voucher allerede blevet indløst?

🔸 Har du tilføjet koden på det rigtige sted i tjek ud-processen?

🔸 Er din voucher gyldig til de pågældende brands, produkter og kategorier i din kurv?

🔸 Har du tjekket minimumsordreværdien?

🔸 Fik du din rabatkode fra vores hjemmeside, sociale kanaler, nyhedsbrev eller app?

Rabatkoder: Dine ofte stillede spørgsmål

Kan jeg indløse en rabatkode fra Zalando hos Lounge by Zalando?

Lounge by Zalando og Zalando er uafhængige af hinanden og opererer desuden på forskellige platforme. Det er derfor ikke muligt at bruge vouchers fra Lounge by Zalando på Zalando og omvendt.

Har vouchers fra Lounge by Zalando en udløbsdato?

Alle vouchers fra Lounge by Zalando er kun gyldige i en begrænset periode. Udløbsdatoen kan variere afhængigt af voucheren. Tjek betingelserne for oplysninger om udløbsdato, minimumsordreværdi og flere oplysninger om din voucher.

Hvordan kan jeg modtage en voucher fra Lounge by Zalando?

Vi sender med jævne mellemrum vouchers til vores kampagner med vores nyhedsbrev. Hvis du allerede er registreret medlem, kan du abonnere på nyhedsbrevet ved at gå til fanen "Indstillinger for nyhedsbreve" på din konto.

Tilbyder Lounge by Zalando vouchers til nye kunder?

Ja, Lounge by Zalando tilbyder en velkomst-voucher til nye kunder i udvalgte lande. Derudover kan nye medlemmer spare på deres næste bestilling, hvis de bruger den angivne kode efter at have abonneret på vores nyhedsbrev.

Tilbyder Lounge by Zalando gratis forsendelse?

Ja! Lounge by Zalando tilbyder gratis forsendelse til udvalgte kampagner, når du bestiller over et bestemt beløb. Hold øje med kampagner med fra fragt på vores hjemmeside eller salgskampagner for at indløse din voucher med gratis forsendelse.

Er det muligt at kombinere vouchers fra Lounge by Zalando?

Desværre er det ikke muligt at kombinere flere vouchers. Der kan kun indløses én voucher pr. bestilling.

Hvorfor virker min rabatkode fra Lounge by Zalando ikke?

Vi vil gerne sikre, at du får de bedst mulige tilbud hos Lounge by Zalando. Så hvis du har problemer med din rabatkode, skal du huske:

🔸 Der kan kun indløses én voucher pr. bestilling.

🔸 Hver voucher har en udløbsdato.

🔸 Rabatkoden er indtastet korrekt.

🔸 Rabatter kan være gyldige alene for bestemte produkter og kategorier.

🔸 Vouchers kan have en minimumsordreværdi.

Hvis du sender varer tilbage til os, forbeholder vi os retten til ikke at forny gyldigheden af din voucher. Disse oplysninger og flere kan findes på vores side med ofte stillede spørgsmål om rabatkoder.