Calvin Klein outlet: spar op til 75%* i vores udsalg

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(82)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

CALVIN KLEIN PÅ UDSALG HOS LOUNGE BY ZALANDO

Calvin Klein er et livsstilsmærke, der eksemplificerer dristige, progressive idealer med en forførende og ofte minimalistisk æstetik. Det innovative design har en sanselig kant, og du føler dig altid godt tilpas i dit CK outfit. Nu kan du købe brandets varer til uforlignelige priser online i Calvin Kleins outlet hos Lounge by Zalando.

calvin_klein_outlet_2_CM

Lounge by Zalando er kundeklubben, hvor du får de allerbedste tilbud på tøj, sko, accessories, plejeprodukter m.m. Du melder dig ind online på vores hjemmeside eller via appen, og begge steder kan du straks efter indmeldelse handle ubegrænset hele døgnet rundt. Køb dit næste outfit, mens du er på farten, eller mens du nyder livet derhjemme, og få dine varer sendt direkte til døren.

TAG PÅ ONLINE SALE I CALVIN KLEINS OUTLET

Nu kan du være heldig at få fat i et par Chunky trainers til en god pris hos Lounge by Zalando. Disse sneakers er utroligt behagelige med en komfortabel skum- og tekstilindsats, neoprenforing, overdel i imiteret læder og en ydersål i naturgummi. Eller hvad med et par lækre sliders, sandaler eller et par canvas trainers. Disse, og andre sko og sneakers fra Calvin Klein, er indimellem på sale i vores outlet, og du kan få besked, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Calvin Klein står også for nogle af markedets smarteste solbriller med solrefleksreduktion og UV-beskyttelse samt et højt niveau af reduktion af solblænding. Måske et par Navigator? Eller de seje Unisex Square Sunglasses? Solbrillerne har naturligvis det kendte CK logo på stængerne og beskytter dine øjne på bedste vis.

CALVIN KLEIN BRIEFS, TASKER & SKO ONLINE

Hvem har ikke et par CK boxer briefs i garderoben, og hvem ønsker ikke at eje flere af de gode underbukser fra Calvin Klein? De sidder godt, passer til en moderne garderobe og fremstilles i et væld af farver. Hos Lounge by Zalando har du chancen for at finde dine briefs på online sale.

calvin_klein_outlet_3_CM

CK TÆNKER OGSÅ PÅ KLIMAET

Mangler du en ny rygsæk, en smart taske, en cross over eller lignende, så finder du masser af unisex modeller hos Lounge by Zalando i Calvin Kleins outlet. Mange af CK's tasker er fremstillet i 100% genanvendt polyester, og på den måde er du med til at købe klimavenligt. Og det er jo en god tanke både at være miljøbevidst og unde sig selv lidt nyt.

Du kan også beskytte klimaet med brandets organic cotton badge T-shirt, der er fremstillet af 100% bæredygtigt, økologisk bomuldsjersey. Eller med nogle af de andre varer fremstillet i 100% bæredygtigt stof som for eksempel organic cotton joggers, hoodies, jeans, sneakers, jakker etc.

MANGFOLDIGHED OG REGNBUEFARVER

Pride-kollektionen er brandets fortælling om, at alle mennesker er lige, og at firmaet støtter LGBTQ+ personer. Her finder du naturligvis det ultimative Pride-outfit. Tag et kig på brandets Pride T-shirts, der fås i en række dristige farver, og som har detaljer med fint broderi. Pride-kollektionen indeholder også denimjakker med en smuk regnbuefarvet finish. Alternativt kan du vælge brandets Pride-hættetrøjer i moderne patchwork-stilarter, der udstråler farve fra alle vinkler. Kampagnen #ProudInMyCalvins viser boxershorts, t-shirts, sweatshirts, denimbukser, hvide T-shirts med videre, og er alt sammen tilsat masser af kulører fra regnbuen. Alt dette og meget mere vil indimellem komme på sale hos Lounge by Zalando til glæde for dig og de organisationer, som brandet støtter.

TAG PÅ CK UDSALG OG FÅ AFSLAPPET LUKSUS SENDT TIL DIN HOVEDDØR

Calvin Klein har fremstillet tøj, der er synonymt med afslappet luksus og raffineret enkelhed, siden 1968. Og tøjet fra CK er stadig lige populært. Brandet leverer afslappet elegance kombineret med skræddersyet tøj – med en smuk finish, uovertrufne detaljer og sofistikeret tilbehør. Du kan handle de nyeste varer såvel som de gode klassikere hos Lounge by Zalando, og lige meget hvilke modeller, du vælger, vil du føle dig godt tilpas i dit nye tøj fra det verdenskendte brand.

Du kan købe varer fra CK og andre kendte mærker hos Lounge by Zalando, der sælger populære varer til utrolige priser. Du kan handle i flere forskellige outlets på én gang og betaler det hele samlet, hvorefter vi sørger for, at varerne sendes til dig så hurtigt som muligt