Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Undertøj til mænd på udsalg

Føl dig fri og tilpas hele dagen lang i undertøj til mænd. Oplev følelsen af bløde tekstiler og komfortable designs, som gør de inderste lag til noget ekstra særligt. Det er kvalitet ned til selv de mindste detaljer. Shop de behagelige styles her.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Shop billigt og stærkt undertøj til mænd

Det er et væld af undertøj til mænd og andre smarte designs, du kan opleve i vores store online outlet. Hos Lounge by Zalando er vores tidsbegrænsede sales fyldt med styles, hvis priser er nedsat med op til 75% i forhold til udsalgsprisen. Opret en profil og shop stilige styles fra over 2.500 brands.

menunderwear outlet 2 CM

Find smart herreundertøj til enhver tid på dagen

Der venter dig et bredt udvalg af herreundertøj i vores utrolige udsalg. De forskellige styles har det til fælles, at de alle byder på store besparelser og vigtigst af alt en høj kvalitet. Med det sagt er det derudover en god variation, som bedst kendetegner sortimentet af undertøj til mænd.

Vores udsalg af herreundertøj består nemlig af forskellige designs, der inkluderer alt lige fra løse boxershorts til tætsiddende og smart sportsundertøj. Der findes med andre ord et par underbukser til ikke blot enhver dag men til enhver tid på dagen.

Det moderne undertøj til sport er ideelt til en krævende omgang træning, da det kropsnære design sikrer en optimal støtte, samtidig med at de gode tekstiler lader din krop ånde. Det sidstnævnte kan også siges om de mere klassiske boxershorts i sortimentet, da det i disse modeller ligeledes er åndbar bomuld, som primært går igen blandt de løse og bløde pasformer.

menunderwear outlet 3 CM

Et udsalg fyldt med undertøj til mænd online

Sortimentet af billigt herreundertøj er ikke kun kendetegnet af en fornuftig og praktisk tilgang til design. De mange styles kommer fra en række brands, der udover kvalitet også har et skarpt øje for æstetik.

Naturligvis kan du finde klassiske boxershorts i sort og hvid, hvad end de er beregnet til sport eller brug i hverdagen. Du kan dog også finde flere modeller, hvis mønstre og kække farver sikrer, at det inderste lag opfylder mere end blot en praktisk nødvendighed.

Hvad end du foretrækker de stilrene underbukser i en skarp sort eller holder af nogle klassiske striber, kan du finde det i udvalget af undertøj til mænd. Heriblandt venter der også flere multipacks, som vil gøre din shoppetur endnu nemmere. De forskellige pakker består af to eller flere par underbukser, hvis form og materiale er ens, men hvor farverne ofte varierer.

Oplev herreundertøj online samt meget mere

Hos Lounge by Zalando er det ikke blot herreundertøj, du vil støde på blandt vores online sales. Tværtimod vil du dagligt kunne udforske en lang række af spændende udsalg, som byder på alt lige fra fashion til kvinder og mænd samt smart børnetøj til de yngste.

Det er en verden fyldt med styles i høj kvalitet, der i tidsbegrænsede sales kan shoppes til en rabat, som strækker sig til helt op til 75%* i forhold til udsalgsprisen. Log ind og få chancen for at finde dine yndlingsstyles til gode og billige priser.