Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Happy Socks på udsalg

Happy Socks - Farverige sokker, der bringer glæde til dine fødder! Uanset om du er på arbejde, i skole eller bare slapper af derhjemme, tilbyder Happy Socks et bredt udvalg af sokker i unikke mønstre og farver. Gør dine fødder glade i dag!

Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Happy Socks – dit liv bliver aldrig det samme igen

Happy Socks er for alle, der ikke kan få farver nok. Farver, kreativitet og sjov er nøgleordene, når det svenske brand, som producerer festlige strømper, undertøj og badetøj slår sig løs. Meget kan man sige, men har du først ejet et par Happy Socks, så bliver det svært at gå tilbage til de sorte strømper og hvide tennissokker. Find flere sokker hos Lounge by Zalando, vores community for mode og livsstil.

happy_socks_outlet_2_CM

Happy Socks med masser af farver og iøjnefaldende prints

Vi lover dig én ting. Livet bliver aldrig det samme igen, når først du har stiftet bekendtskab med Happy Socks. Den svenske producent af verdens gladeste sokker startede sin produktion af strømper, undertøj og badetøj i 2008 under ledelse af Mikael Söderlinh og Viktor Tell. De fede sokker blev hurtigt et hit i hele Skandinavien og må siges at have været trendsættende for især herresokker. Der findes i hvert fald flere smarte og farverige sokker på markedet end nogensinde før. Hos Lounge by Zalando, som er vores fællesskab for mode og livsstil, kan du dykke ned i en hel verden af farverige og sjove sokker fra Happy Socks.

Få dagligt tilbud på de gladeste Happy Socks

Funktionelle, iøjnefaldende og aldeles finurlige. Det beskriver sokkerne fra Happy Socks temmelig godt. Det er slut med beige, grå og sort. Med Happy Socks på fødderne er der ikke tid til at være kedelig. Selv om det startede som herresokker, så fås de sprudlende strømper og sokker i dag til både mænd og kvinder. Hysteria er således navnet på brandets feminine linje. Strømperne fås i flere størrelser, som for eksempel footies og ankelstrømper, og i hundredvis af farver og mønstre.

Bliv medlem og få daglige tilbud på dine yndlingssokker eller find inspiration i vores outlet.

happy_socks_outlet_3_CM

Hvorfor ikke pifte den lidt kedelige arbejdsuniform op med et par strømpe med et glad bananmønster? Du kan også stikke fødderne i et par lune delfinsokker og pifte træningsoutfittet op med et par regnbuefarvede pridestrømper. Når du vælger at gå Happy Socks-vejen, så kan du være sikker på, at der findes lidt for enhver smag, til enhver unik personlighed. Helt sikkert også til din. Spring ud i Lounge by Zalando appen og find dine nye yndlingsstrømper.

Få masser af inspiration med Lounge by Zalando

Tilmeld dig Lounge by Zalando allerede i dag og nyd godt af alle de fede medlemsfordele. Hos os kan du finde alle dine yndlingssokker!

Bliv gratis medlem af Lounge by Zalando, og få adgang til fordele som:

  • Skiftende daglige tilbud på mode og livsstilsprodukter
  • Rabatter på op til 75%, sammenlignet med vejledende udsalgspriser
  • Udvalg blandt mere end 2500 kendte mærker
  • Altid gratis returforsendelse indenfor de første 31 dage efter købet