Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

ONLY på udsalg

Mode, trends og stil - kun hos Only. Fra klassiske jeans til moderne kjoler, vi har alt hvad du behøver for at udtrykke din unikke personlighed. Udforsk vores sortiment i dag og shop løs!. Only, kun det bedste for dig!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

ONLY on sale hos Lounge by Zalando

Er ONLY et af dine favoritbrands, så finder du et kæmpestort udvalg af tøj fra dette mærke hos Lounge by Zalando til udsalgspriser.

only_outlet_2_CM

Modetøj i mange stilarter til dit personlige look

ONLY har i mange år været et populært mærke blandt yngre fashionistas, for kollektionerne tilbyder et bredt udvalg af smart modetøj til både kvinder og mænd. Uanset hvilken tøjstil du foretrækker, så finder du tøj on sale hos Lounge by Zalando, som giver dig mulighed for at finde et smart og trendy hverdagslook eller leve din indre boheme, rock-chik eller minimalist ud. For mændenes vedkommende finder du tøj til din denim-stil, hvad enten det er et par fede jeans eller en flot denim-skjorte.

Brandet appellerer bredt til mange modeelskere, fordi man altid kan finde et lækkert stykke tøj at tage på. Er du specifikt på udkig efter en stilfuld kjole, et par sorte leggings, en læderjakke eller et par cool jeans, som matcher din tøjstil, så kan du finde det på online sale hos Lounge by Zalando. Brandet er et af Bestsellers mest populære mærker, for når du vælger tøj herfra, er du altid med på nyeste mode, og tøjet kan sammensættes til mange forskellige outfit fra samme mærke eller fra andre designerbrands.

Hos Lounge by Zalando har vi et kæmpestort sortiment af designertøj fra mange brands. Du kan tilmelde dig vores shoppingklub helt gratis og uforpligtende. Så holder vi dig opdateret med nyheder, kampagner og tilbud. Der er penge at spare, når du handler i vores outlet, for du finder ofte designer-items on sale, og du kan benytte dig af vores kampagnetilbud.

Stilfulde outfits til alle kvindetyper i online outlet

Kvinder kan altid finde inspiration og beklædningsdele hos dette tøjmærke, som kan mixes og matches på utallige måder. Tjek vores online udsalg og fyld garderoben med smart, blødt og komfortabelt basic-tøj som ONLY t-shirts med og uden print, langærmede bluser, toppe, cool tank tops, jeans og bukser, så du altid har moderigtigt og behageligt tøj at gå i. Er din hverdagsstil afslappet og kan du lide at klæde dig i et par jeans og en flot top, så finder du det her. Du kan sammensætte jeans og top med et stort udvalg af cardigans i flotte farver eller korte og lange strikbluser.

Vælg også mellem mange skønne ONLY kjoler i trendy designs og flotte farver og mønstre, som passer til netop din individuelle stil. Skal du i byen med veninderne, på en romantisk date eller til familiefest, så findes der kjoler i mange stilarter fra dette brand. Tjek udvalget af hverdagskjoler og festkjoler og find de kjoler, du drømmer om, til udsalgspriser hos Lounge by Zalando. Pift dit hverdags- eller festtøj op med moderigtige tasker, bælter eller smykker, som du finder i udvalget af accessoires. Her finder du desuden vanter, tørklæder, halstørklæder og pandebånd til den kolde årstid.

only_outlet_3_CM

ONLY Tall, Petite og Carmakoma

Brandet henvender sig til kvinder i alle størrelser. Du kan således finde modetøj i alt fra små størrelser til plus size-størrelser her fra de forskellige ONLY-kollektioner. Få din egen tøjstil, som passer til din kropstype og fremhæver din personlighed på en flot og trendy måde. Vælg eksempelvis mellem skønne tunikaer, bluser, kjoler og bukser i mange forskellige designs og størrelser.

ONLY&SONS: denim til mænd på udsalg

Er du vild med jeans, denim-skjorter og denimjakker, så kan du med fordel vælge ONLY&SONS. Jeans kan du både have på, når du er på job, eller du kan have dem på i fritiden. Jeans fås i flere farver og størrelser, som matcher din foretrukne tøjstil. Har du brug for en cool denim-jakke eller flot denim-skjorte, så vælg en af de smarte modeller i vores outlet. Der er altid penge at spare, når du handler designertøj hos Lounge by Zalando.

Går du efter et trendy look, og kan du godt lide tøj, som er fremstillet i slidstærke materialer og har en god kvalitet? Så tilbyder dette brand forskellige kollektioner til mænd, som lever op til dette.

Tjek vores store sortiment og online sale med moderigtigt tøj til mænd. Få den tøjstil, som passer til dig og som du føler dig komfortabel i. Hvad enten du har brug for basic T-shirts, sweatshirts, bukser til formel påklædning eller fritid, så har vi et bredt udvalg af stilfuldt og smart tøj til mænd i mange forskellige størrelser. Dermed kan du altid gå i kvalitetstøj, som lever op til tidens trend, og som er fremstillet af holdbare materialer og farver. Vælg mellem mange designs i ensfarvet eller med print og klæd dig efter situationen eller dit humør.

Designertøj til nedsatte priser i outlet

Fordelen ved at handle online i vores shoppingklub er, at der altid er designertøj at finde til udsalgspriser. Når du tilmelder dig Lounge by Zalando er det helt gratis og uforpligtende. Vi tilbyder designertøj fra mange kendte brands til favorable priser. Vi afholder løbende kampagner og udsalg, og du kan benytte dig af de mange gode tilbud og dermed få kvalitetstøj til nedsatte priser.