Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

LEGO på udsalg

LEGO er en langvarig favorit blandt børn og forener kreativitet med glæden ved at bygge. Med LEGO-klodser kan du skabe nye eventyr, og LEGO Wear tøjkollektionen er ligeså populær som selve legetøjet. Her tilbydes LEGO-tøj og legetøj til gode priser!

Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

LEGO PÅ TILBUD HOS LOUNGE BY ZALANDO

Gå på udsalg i vores online outlet, og find LEGO til nedsatte priser. Du kan gratis tilmelde dig Lounge by Zalando, spare helt op til 75%* på udvalgte varer og klæde dit barn på i lækkert modetøj.

LEGO_outlet_1_CM

MODETØJ TIL BØRN I FEDE FARVER OG PRINT

Overalt i verden er LEGO kendt som et brand, der er innovativt, fantasifuldt og lever op til højeste kvalitet. Det gælder ikke blot legetøjet, men også tøjmærket, som du finder i outlet hos Lounge by Zalando til billige priser. Tøjet fås i størrelser, der passer babyer, børn og teenagere, og det er tøj, som barnet kan have på i hverdagen og til særlige lejligheder. Hvis du går op i, hvordan dit barn går klædt, og gerne vil have, at barnet skal være med på moden, samtidig med at tøjet har et cool og humoristisk design, så er dette tøjmærke et rigtig godt valg.

Du finder de velkendte legetøjsfigurer på tøjet, hvad enten det er T-shirts, sweatshirts, hættetrøjer, bukser, strømper eller overtøj, og det er fede og sjove designs i flotte farver. Tøjdesignet udstråler humor og energi, som passer godt til et børneunivers. Mange børn har LEGO legetøj som favorit, men nu kan de også få bløde pakker til fødselsdag og jul med alle deres yndlingsfigurer på. Så bliver det meget sjovere at tage tøj på om morgenen og vise den nye bluse eller T-shirt frem i børnehaven eller sporte et par cool bukser i skolen. Motiverne på tøjet kan variere alt efter barnets alder, og om det er drenge eller piger, der skal have tøjet på. Der findes desuden unisex tøj i kollektionerne.

Tøjet er fremstillet i lækre kvalitetsmaterialer, som også er slidstærke, så de holder til hverdagsbrug. Børn kravler, går, klatrer og ruller, når de leger, og derfor er det vigtigt, at tøjet kan klare den belastning, der kommer. Der er i forbindelse med design og anvendelsen af forskellige materialer også taget hensyn til barnets alder. Så når du køber dette tøjmærke til dit barn, kan du være sikker på, at du får meget kvalitet for pengene. Tøjet kan tåle adskillige tøjvaske uden at tabe farve eller form. Køber du tøjet på udsalg hos Lounge by Zalando er der tilmed penge at spare, for her er priserne lave.

LEGO_outlet_2_CM

UDENDØRSTØJ TIL LEG OG SPORT

Børn skal have lov til at lege og udforske verden – også udendørs. Derfor finder du et bredt udvalg af LEGO Wear overtøj i vores LEGO outlet hos Lounge by Zalando. Vinterjakker, overgangsjakker og regntøj. Så kan dit barn lege udendørs med kammeraterne, uanset hvordan vejret er. Mindre børn vil typisk gerne være på legepladsen sammen med andre børn, hvor de kan gynge, rutsje eller lege i sandkassen. Det kræver slidstærkt overtøj, så børnene kan få lov til at folde sig ud. Heldigvis er overtøjet til børn fremstillet af materialer i høj kvalitet, og de er vind- og vandafvisende. Skal I ud og stå på ski i vintersæsonen, så kan du vælge et par smarte pinkfarvede vinteroveralls, eller hvad med en vinter-heldragt i flotte lyserøde og blå striber, som kan holde dit barn varm, når det kælker ned ad bakkerne.

Skolebørn vil ofte gerne have smart tøj på, som samtidig er komfortabelt, fordi de sidder ned en stor del af tiden. Derfor er det ikke særlig behageligt, hvis tøjet strammer, når man sidder i timerne til undervisning. I frikvartererne er det også rart for barnet, at det kan bevæge sig frit omkring. Derfor bør du vælge tøj til barnet, som det føler sig godt tilpas i og kan holde ud at have på en hel skoledag og videre i SFO'en.

Større børn dyrker ofte sport i fritiden, og her kan det være praktisk at iføre sig et par træningsbukser og en T-shirt i god kvalitet fra dette brand. Eksempelvis fås bluser og træningsbukser med NINJAGO- og Batman-print til drenge på udsalg. Tøjet sidder komfortabelt og giver en god bevægelsesfrihed, hvad enten barnet går til gymnastik, boldspil, løber eller cykler. Vil barnet gerne slappe af eller gå en tur, så kan det iføre sig en smart softshell jakke, som passer perfekt til forårs- og efterårssæsonen. Regntøj er også en væsentlig del af barnets garderobe, og her kan barnet f.eks. iføre sig en flot uni-sex regnfrakke i blå eller kanariegul eller en anden model fra sortimentet.

FÅ EKSKLUSIVE ONLINE TILBUD HOS LOUNGE BY ZALANDO

Vi ved, at børnefamilier ofte har travlt, og at der ikke er så meget tid til at shoppe tøj i butikker. Derfor vil vi gerne gøre det nemt og billigt for dig at handle på nettet hos Lounge by Zalando. Du kan erstatte din shopping i fysiske butikker med et online udsalg. Det er både billigere og mere tidsbesparende, og du får dine varer leveret, så du skal ikke selv spekulere på at hente dem. Du kan altid få dine varer byttet, hvis tøjet af en eller anden grund ikke passer.

I vores store outlet har vi et bredt udvalg af kendte designermærker, og her kan du nemt bestille børnetøj og tøj og sko til dig selv – ja, hele familien kan faktisk købe alt sit tøj her til nedsatte priser. Vi kører eksklusive kampagnetilbud i perioder, som du kan få adgang til, når du tilmelder dig Lounge by Zalando, hvilket du kan gøre helt gratis. Du kan spare mange penge på det årlige tøjbudget, når du handler hos Lounge by Zalando, og de penge kan du i stedet bruge på andre ting eller oplevelser sammen med dine børn.