Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

Marimekko på udsalg

Marimekko - din kilde til unikke og farverige modeprodukter. Uanset om du elsker mønstre, farver eller minimalistisk design, har Marimekko noget for enhver smag. Forkæl dig selv med vores fantastiske kollektioner i dag. Opdag Marimekko nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Marimekko outlet: designersale hos Lounge by Zalando

Hos Lounge by Zalando finder du et stort udvalg af tøj i skønne farverige mønstre fra Marimekko. Gå på udsalg hos oss og find masser af lækkert tøj.

marimekko_outlet_2_CM

Stilfuld livsglæde og individualisme

Er du en modebevidst kvinde, som foretrækker god kvalitet fra kendte designerbrands? Føler du dig i dit es, når du kan iklæde dig en kulørt tøjstil i hverdagen? Så lever det finske designerbrand Marimekko fuldt ud op til at levere skønne farverige kollektioner.

Brandet har eksisteret i over 70 år og har sine rødder i skandinavisk designtradition, men formår samtidig at fastholde sin helt unikke designstil. På trods af de mange år på bagen, kreerer de stadig moderigtige og kreative designs med flotte tidløse print, og du finder et stort udvalg on sale her hos Lounge by Zalando.

Tøjet er kendetegnet ved sine flotte inspirerende prints med blomster, prikker, tern og striber, som vækker opsigt overalt både i hverdagen og til fest. Det ikoniske røde valmuemønster har været med siden begyndelsen, men det er blevet til hundredvis af forskellige print på tøjet gennem årene. Du kan mikse og matche tøjet fra Marimekko på mange måder, og skabe et helt individuelt og kulørt udtryk. Du kan mikse det med forskellige styles fra brandet eller med lækkert kvalitetstøj fra andre designerbrands, som du finder på udsalg her i outlettet.

Udsalg: originalt og farverigt Marimekko tøj til kvinder

Tøj fra Marimekko er mere end et frisk pust ind i kvinders hverdag. Kollektionerne udstråler en varme og livsglæde, som man kun kan blive i godt humør af. I designer outlettet hos Lounge by Zalando kan du vælge mellem et stort tøjudvalg til kvinder og sætte overdele og underdele sammen, som det passer dig. Du kan dermed skabe præcis det personlige udtryk, du ønsker. Vælg mellem farverige unikke kjoler i feminint og trendy design, som får dig til at stråle til hverdag og fest. Vis din glæde for farver og print med Merimekkos smukke udvalg af mode. Sæt dertil accessories som eksempelvis en smart taske, pung i et fint mønster eller den uundværlige og flot mønstrede paraply, som du nemt kan have med i tasken.

Du får kvalitetstøj i smukke snit og god kvalitet, når du vælger at købe tøj fra Marimekko. Kollektionerne er fremstillet i holdbare materialer så som bomuld, kanvas og jersey. Når du køber designertøj i god kvalitet, holder det længere og holder den gode pasform, så du kan glæde dig over tøjet og mikse det med tøj fra andre mærker igen og igen.

Tjek vores sale hos Lounge by Zalando, hvor du finder et bredt udvalg af tøj fra dette mærke. Du kan tilmelde dig Lounge by Zalando og benytte dig af vores kampagnetilbud, som kører i tidsbegrænsede perioder. Her er penge at spare på lækkert designertøj, i nogle tilfælde helt op til 75 procent. Du kan gratis og uforpligtende tilmelde dig allerede i dag.

marimekko_outlet_3_CM

Outlet Sale: Kulørt børnetøj der frembringer smil

Børnetøjskollektionerne henvender sig både til piger og drenge, som kan lide flotte og friske farver. Vælg fx mellem stribede T-shirts i mange skønne farver og bukser med mønstre, som barnet kan have på til hverdag. Eller hvad med en fin blåhvid stribet skjorte til din dreng, når han skal være ekstra smart klædt på. Eller en af de skønne stribede jerseykjoler med eller uden lommer, som din pige kan løbe rundt og lege i.

Dertil kommer et udvalg af bluser med striber eller grafiske print, som er behagelige at have på og strømper som matcher til. Klæd dit barn i farvestrålende og moderigtigt tøj, som bringer smilet frem. Tøjet er behageligt at gå i og har en god pasform, så der er frihed til både at lege indendørs og udendørs. Materialerne er holdbare og slidstærke, så det kan holde til hverdagsbrug.

For børn er det vigtigt at have behageligt tøj på, så de kan bevæge sig frit omkring i løbet af dagen. Samtidig kan du sikre, at dit barn altid går trendy klædt, når du vælger at købe tøj i dette mærke. Gå på opdagelse i det store sortiment og find tøj både til dit barn og til dig selv i moderigtigt design til favorable priser. Online sale er en god måde at spare penge på, når man gerne vil have, at hele familien skal gå moderigtigt klædt.

Designer outlet: Stort udvalg i lækker kvalitet

Hos Lounge by Zalando finder det altid et stort udvalg af tøj på udsalg, og der er penge at spare i vores designer outlet. Vælg mellem mange designerbrands i lækker kvalitet og find netop den overdel, underdel eller særlige outfit, sko eller accessoires, som matcher din stil.

Når du tilmelder dig vores shopping-klub får du tilsendt nyhedsbreve og kan holde dig opdateret på kampagnetilbud og udsalg, så du kan få tøjet til de mest favorable priser.