Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

Wood Wood på udsalg

Opdag Wood Woods trendy streetwear med afslappet twist. Mix og match unisex tøj: overdele, underdele og tilbehør som kasketter og beanies. Find din unikke stil og shop nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Wood Wood på udsalg hos Lounge by Zalando

Køb designertøj til nedsatte priser og spar mange penge, når du handler hos Lounge by Zalando. Du kan registrere dig gratis og uforpligtende og opnå store besparelser – helt op til 75%* - når du benytter dig af de mange favorable tilbud.

woodwood_outlet_2_CM

Få en trendy stil med urban streetwear

Vil du gerne have en trendy, men samtidig casual og urban tøjstil, så kan vi anbefale Wood Wood urban streetwear. Det danske københavner-brand, som har eksisteret siden 2002, er kendt for at mixe tidens modetrends inden for streetwear, og inspirationen til designet hentes også fra musik og kunst, hvilket giver tøjet et unikt look. Samtidig har tøjet skandinaviske og mimimalistiske snit og de moderigtige farver er noget, der passer til mange forskellige lejligheder, så du kan bruge det til hverdag, fest, job eller fritid.

Mænd, kvinder og børn kan få fyldt basisgarderoben op med lækkert streetwear fra dette mærke. Kollektionerne omfatter alt fra T-shirts, bluser med rullekrave, hoodies, skjorter, bukser, denim, kjoler og jakker. Tøjet er fremstillet i lækre kvalitetsmaterialer, der holder længe, og brandet er kendt for sin brug af humoristiske print. En del af tøjet har unisex style og kan således bruges af både kvinder og mænd. Tøjet er desuden funktionelt og holdbart og kan holde til mange gange vask. Vil du gerne spare penge på Wood Wood tøj, så hold øje med de favorable kampagnetilbud hos Lounge by Zalando, som kører i tidsbegrænsede perioder. Der er mange penge at spare på designertøj, sko og accessoires, når du handler online i vores outlet.

Mærket har en bæredygtig linje kaldet Double A, hvilket betyder, at materialerne er økologiske og fremstillet under bæredygtige forhold og med fokus på miljø og mennesker. Så vil du gerne give din klimabevidste holdning til kende gennem det fashiontøj, du går i, så kan du vælge mellem mange stykker miljøvenligt tøj fra dette brand.

woodwood_outlet_3_CM

Unisex High-Fashion brand til nedsatte priser i outlet

Kollektionerne er inspireret af 90’ernes streetwear stil, samtidig med at det følger tidens modetrends. Du finder et stort udvalg af Wood Wood unisex tøj i kollektionerne, og her er masser af cool og casual overdele og underdele, som kan mixes og matches på forskellige måder. Uanset om du er mand eller kvinde kan du skabe dit eget individuelle look ved at sammensætte outfits, som passer til din personlige smag, dit humør og den anledning, hvor du skal have tøjet på. Vælg desuden mellem smarte accessoires som caps, beanies eller bucket hats i forskellige farver med det velkendte W-logo. Du kan desuden kombinere tøjet med andre mærkevarer, som du finder online hos Lounge by Zalando. Så når du alligevel er på udkig efter moderigtigt streetwear i høj kvalitet, så kan du samtidig finde et par cool sneakers fra fx Nike, som du kan have på sammen med tøjet.

Ud over sweatpant fås bukser i forskellige designs og farver til mænd og kvinder. Mix fx et par flotte hvide denim jeans med en stribet eller ensfarvet overdel, eller iklæd dig et par navy-farvede eller army-farvede bukser sammen med en casual T-shirt, bluse eller skjorte.

I kjoleudvalget finder du skønne stribede jerseykjoler, skjortekjoler eller maxikjoler, som passer perfekt til hverdagslooket sammen med et par sneakers eller sandaler. Denim-nederdele finder du også, som kan kombineres med det store udvalg af T-shirts. Køb dertil en cool skuldertaske eller shoppingtaske, som du let kan have med på farten. Gå på jagt i vores online outlet efter netop det tøj, som udtrykker din personlige tøjsmag.

Udsalg på casual og humoristisk streetwear til børn

Wood Wood børnetøj er et rigtig godt valg, når du leder efter moderigtigt, casual og og humorstisk streetwear til børn. I vores outlet finder du masser af unisex tøj i flotte moderigtige farver på udsalg, som samtidig er utrolig behageligt at have på. Børnene kan let bevæge sig omkring i det, hvad enten de skal i skole, SFO, lege med vennerne eller slappe af derhjemme. Vælg mellem T-shirts og langærmede bluser med logo, der fås ensfarvede eller med striber. Eller hvad med et par smarte sweatpants, stribede leggings eller shorts, som kan kombineres med en langærmet sweatshirt med flot print eller en cool hoodie.

Pift barnets outfit op med en smart hat fra samme mærke. Dine børn vil uden tvivl være smarte at se på og altid med på moden, når de ifører sig tøj fra dette mærke, som kan anvendes i mange forskellige sammenhænge. Selvom børn ikke altid er glade for bløde pakker, så vil tøj fra dette brand få smilet frem på deres ansigter.

Udsalg: Spar op til 75%* på designerbrands

Hos Lounge by Zalando tilbyder vi dig et stort sortiment af designertøj fra dette brand samt fra mange andre fashionbrands til nedsatte priser. Du skal blot tilmelde dig Lounge by Zalando, og så får du adgang til det kæmpestore udvalg, hvor du finder store besparelser. Du kan spare helt op til 75%* på udvalgte designer-items i vores online outlet. Du kan nemt gå på opdagelse online og finde de stykker tøj, som du gerne vil have. Dernæst gennemfører du bestillingen, og så får du dine vare leveret direkte.

Du kan handle, når det passer dig, og du kan købe tøj til dig selv, tøj til din partner og dine børn eller gaver dem dem, du holder af. Når du er tilmeldt Lounge by Zalando, så får du automatisk nyhedsbreve, hvor vi holder dig opdateret om de nyeste kampagnetilbud, som kører i tidsbegrænsede perioder. Benyt dig allerede i dag af kampagnetilbud og udsalg, hvor du kan spare mange penge på trendy tøj fra alle de velkendte mærker.