Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Lindbergh på udsalg

Den danske designer Lindbergh skaber herremode til den moderne mand, der sætter pris på kvalitet, stil og pasform. Udforsk vores udvalg af skjorter, jakker, bukser og meget mere.

Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Stor rabat på stilren herremode fra Lindbergh 

Danske Lindbergh designer herremode til den stilsikre mand, som ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet, stil eller pasform. Giv garderoben en opgradering med brandets velsiddende skjorter til fest eller arbejde. Tilmeld dig i dag, læn dig tilbage, og modtag skarpe tilbud på herremode fra velkendte brands direkte i din indbakke.

lindbergh_outlet_2_CM

Lindbergh-skjorter til den stilbevidste mand

Når du shopper skjorter, kan du vide dig sikker på, at du køber kvalitetsvarer. Det danske brand designer kun med de absolut bedste materialer, så du får mode, som kan bruges sæson efter sæson. Deres skjorter kommer både i løst- og tætsiddende modeller, og deres farvepalette er klassisk og tidløs. Sæt de kornblå skjorter sammen med et par af deres velsiddende chinos og rund looket af med enkle accessories for et hverdagslook, som oser af overskud. 

Internationalt udsyn med skandinavisk touch

Det danske brand designer herremode inspireret af den skandinaviske minimalisme. De enkle silhuetter komplimenteres af bløde materialer og klassiske farver, og resultatet er tøj, der aldrig går af mode. Brandet er inspireret af den selvstændige mand, som kræver noget af sit tøj. Når du shopper T-shirts, jeans og trøjer fra Lindberg hos Lounge by Zalando, får du derfor items, som kan styles til både fest og hverdag. Forkæl både din garderobe og din pengepung.

Lad dig inspirere af Lindbergh

Mangler du inspiration og nye idéer til dit personlige look? Lindberghs tøj føles lige så godt, som det ser ud, og deres tidløse kollektioner går aldrig af mode. Hvis du vil have et råt hverdagslook, kan du kombinere et par chunky støvler med bukser og ultrabløde T-shirts. Afrund looket med en læder- eller denimjakke, som giver dig et ungdommeligt og urbant look. Tøjet er designet i en afslappet farvepalette, hvilket gør dem nemme at kombinere på kryds og tværs. Tøjet er designet til det moderne og aktive liv, hvorfor du kan forvente dig åndbare materialer, der smyger sig om huden.

lindbergh_outlet_3_CM

Spar penge i vores store Lindbergh-outlet

Som medlem hos Lounge by Zalando bliver du en del af en eksklusiv gruppe af mennesker, som alle brænder for mode og gode tilbud. Vi sørger for at finde de mest populære items fra det danske firmas lækre tøjkollektioner. Det eneste, du skal gøre, er at udvælge dine favoritter. Brandets sæsonbetonede kollektioner byder på tøj til både formelle begivenheder, arbejde og hjemmedage. Så forelsker du dig i det ultralækre tøj, behøver du ikke undvære dem hverken sommer eller vinter.

Sådan bliver du medlem af Lounge by Zalando

Det er nemt og helt gratis at blive medlem hos os, og vi tilbyder gratis returnering til alle vores medlemmer. Tilmeld dig med din e-mail og modtag skarpe tilbud med op til 75 procent rabat sammenlignet med den vejledende udsalgspris. Du bliver en af de første, og eneste, som har adgang til vores helt unikke tilbud. Men du skal være hurtig, for de er kun online i få dage. Som medlem hos Lounge by Zalando får du adgang til eksklusive tilbud. Helt gratis og uforpligtende selvfølgelig.