Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Saint Tropez på udsalg

Lad dig forføre af en mangfoldig verden af Saint Tropez-stile hos Lounge by Zalando. Med et hav af kreative kreationer, farverige tekstiler og unikke prints kan du skabe dit eget look året rundt. Bliv medlem og klæd dig i elegance.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Dyk ned i det stilfulde og luksuriøse Saint Tropez-univers

Det er et farverigt sortiment af Saint Tropez styles, som venter på dig hos Lounge by Zalando. Vi har samlet et stærkt udvalg, hvor alt lige fra festlige kjoler til de simple t-shirts emmer af det danske brands stilfulde designæstetik. Opret en gratis medlemsprofil og få eksklusive rabatter.

sainttropez_outlet_2_CM

Skab et komplet look med Saint Tropez bukser og trøjer

Du kan se frem til en rig variation, når det kommer til det danske brands utallige og kreative kreationer. Deres forskellige styles inspirerer til en lang række af smukke outfits, der stiligt kan benyttes både sommer og vinter. Det tilbyder en alsidighed, som på farverig manér skinner igennem i de mange tekstiler, nuancer og prints, der dukker op blandt det imponerende udvalg af Saint Tropez dametøj.

Kast blot blikket på de mange materialer, hvis stærke tråde indgår i mørke og underspillede styles såvel som i lyse og opsigtsvækkende dyreprints. Det er dermed et outlet, hvor du kan finde lækre designs, der strækker sig fra lette shorts i sommerligt lærred til et hav af varme trøjer i blød uld eller stilig strik. Du kan med andre ord skabe et komplet look og klæde dig i brandets komfortable kreationer fra top til tå året rundt.

sainttropez_outlet_3_CM

Oplev et Saint Tropez udsalg med masser af unikke styles

Det er ikke afgørende, om du foretrækker florlette designs i skøn silke eller hælder mest til slidstærke Saint Tropez jeans i hårdfør denim. Du vil nemlig opleve begge dele i brandets vidt forskellige men altid chic styles.

Det betyder, det omfattende udsalg giver dig chancen for at kreere et look, der passer til både dagligdagens timer på kontoret og til weekendens festlige anledninger. Du kan blandt andet forene en af de flotte skjorter med en lang nederdel eller et par velsiddende habitbukser, hvis du leder efter et outfit, som oser af afslappet professionalisme.

Du kan også let vælge en af brandets hverdagskjoler eller en stilig Saint Tropez tunika, der begge kan fungere i professionelle og i mere lystige sammenhænge. Det kommer an på, hvordan du styler de alsidige designs. Hop i en af de simple strikkjoler og skift din rummelige totebag ud med en glitrende clutch på de dage, hvor festen starter lige efter fyraften.

Find tilbud på Saint Tropez tøj til sommer og vinter

Hos Lounge by Zalando har vores medlemmer adgang til talrige sales, som i en begrænset periode inkluderer tilbud på Saint Tropez jakker og brandets mange andre styles. Med det sagt kan du også nyde et væld af lignende outlets samt stærke medlemsfordele, der blandt andet giver dig mulighed for at:

  • Returnere enhver vare, uden det koster ekstra
  • Oprette en hurtig og gratis personlig profil
  • Få adgang til udsalg med op til 75%* rabat sammenlignet med indkøbsprisen.

Bliv medlem af vores online outlet og oplev en verden af moderigtige designs, som strækker sig hele vejen fra smukke Saint Tropez kjoler til et hav af kreationer fra en række andre lige så velkendte brands.