Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Handsker på udsalg

Find handskerne frem, og nyd det snerige vejr! Lune luffer og varme vanter er der rigeligt af, når du dykker ned i sortimentet af stilige handsker. Forkæl dine hænder, og gå vinteren i møde med accessories, der kombinerer stil og varme tråde.

Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Oplev et vinterligt outlet med lune handsker til alle

Shop varme handsker hos Lounge By Zalando. I vores online outlet kan du opleve et lunt udvalg af billige handsker til børn og voksne. Det betyder, at hele familien kan gå de lave temperaturer stiligt i møde med smarte handsker, hvis rabatter strækker sig til 75 % sammenlignet med udsalgsprisen. Opret din profil, og nyd det store sortiment.

gloves_outlet_2_CM

Et vinterparat outlet fyldt med varme handsker

Varme designs er der nok af, når du kaster blikket på de utallige handsker hos Lounge by Zalando. Du vil finde både elegante ruskinds- og læderhandsker, hvis lette eller tykke foring gør dem ideelle til en stilfuld hverdag i byen.

Derimod er de mange designs i softshell et godt bud på handsker, der på komfortabel og varm manér vil passe perfekt til en tur ned af den sorte løjpe. De mere sporty modeller er både vindtætte og vandafvisende. Det er dog blot nogle af de egenskaber, som gør dem velegnede til sæsonens sportsgrene samt til vinterens kølige og ofte våde vejrforhold. Du kan med andre ord shoppe både dame- og herrehandsker, som kan bruges hele vejen fra byens gader til alpernes snerige løjper.

Det er primært materialerne, der udgør den største forskel i sortimentet, men handskernes ydre design er ligeledes værd at bemærke. Uld i naturlige nuancer, læder i mørke toner og masser af softshell i skarpe farver er det, der gør udvalget lige så rigt på stil som på kvalitet.

gloves_outlet_3_CM

Find fingerløse handsker og lune luffer til hele familien

Lounge by Zalando byder på vinterlige accessories og tøj til store såvel som små. Derfor er det ikke blot handsker til damer og til herrer, du kan opleve blandt vores mange handsker online. I vores online outlet venter der dig naturligvis også en masse lune styles til de små, der elsker at lege i sneen.

De utallige børnehandsker er rige på kreativitet og variation, når det kommer til de små designs snit, farver og materialer. Af samme grund lyser de mange kreationer op i alt lige fra sort og selvlysende softshell til et hav af bløde pasteller i varmt uld og ruskind.

Dertil byder de små børnevanter og fingerløse handsker også på detaljer, der vil gøre det ekstra nemt for de små at holde varmen, når de leger udendørs. Fleksible og elastiske materialer samt burretape sikrer en tæt pasform, som under selv de vildeste sneboldskampe kan holde kulden og fugten ude.

Nyd snevejret med tilbud på vandtætte handsker

Hos Lounge by Zalando vil du hele året rundt opleve tidsbegrænsede udsalg, som byder på et utroligt og altid stilfuldt udvalg af varer. I de kølige måneder vil du især støde på vinterlige sales, hvis mange vandtætte handsker vil lune godt i den snerige tid. Det indebærer naturligvis en masse tilbud på damehandsker samt utallige handsker til mænd og til børn. Derudover kan du som medlem også glæde dig over en række andre fordele. Blandt disse er en gratis profil og adgang til talrige sales såvel som til gode tilbud på styles fra brands, der kommer fra både Danmark og resten af verden.

Log ind i dag, og oplev et online outlet, der er rigt på stil og stærk kvalitet.