Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Forlovelsesringe på udsalg

Find jeres perfekte forlovelsesringe hos os. Vi tilbyder et bredt udvalg af elegante og unikke designs, der vil symbolisere jeres kærlighed. Opdag vores kollektion i dag!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Forlovelsesringe, der stjæler showet: De mest unikke designs

At købe en forlovelsesring er en vigtig beslutning, og det kan være en udfordring at finde den helt rigtige, som din partner vil elske og bære med stolthed. Uanset om du er på udkig efter noget traditionelt eller unikt, får du som medlem hos Lounge by Zalando tilgang til smukke designs med op til 75% rabat sammenlignet med den vejledende salgspris.

engagementrings_outlet_2_CM

Prisbevidste og smukke: Billige forlovelsesringe, som din partner vil elske

Kærlighed kan ikke måles i penge, men det betyder ikke, at du skal bruge en formue på en forlovelsesring. Som medlem hos Lounge by Zalando får du adgang til et eksklusivt online outlet fyldt med smukke forlovelsesringe og store rabatter. I vores outlet finder du forlovelsesringe til mænd og kvinder i et væld af forskellige metaller. Hvad end din partner er mest til det klassiske, moderne eller elsker vintage-design, er der en forlovelsesring til dem. Vælg en smuk ring, som passer til din partners stil og personlighed og skab et mindeværdigt øjeblik, som vil huskes resten af livet. 

Et populært design til forlovelsesringe er den enkle solitaire-ring, som har en enkelt diamant i midten og et simpel smalt bånd. Dette er et klassisk valg, som vil appellere til dem, der foretrækker et tidløst udseende. Hvis du leder efter noget mere moderne, kan du overveje designs med farverige sten eller en kombination af metaller. Når du vælger en forlovelsesring, skal du også overveje farve og materiale på ringen. Nogle populære valg inkluderer hvidguld, gult guld og platin. Tag dig god tid til at undersøge de forskellige designs, så du kan finde en forlovelsesring, I vil værdsætte resten livet.

engagementrings_outlet_3_CM

Gentlemen, det er tid til at skinne: Shop forlovelsesringe til mænd

Forlovelsesringe er ikke kun til kvinder. Hvad end du planlægger at fri til din mand, eller I begge ønsker at vise jeres kærlighed med en forlovelsesring, er der masser af smukke designs fra internationale og danske smykkedesignere hos os. Vores medlemmer får adgang til et bredt udvalg af forlovelsesringe online. Når du skal vælge den perfekte forlovelsesring til din mand, skal du overveje forskellige faktorer såsom design, sten og metaller.

Et populært valg er en klassisk enkel ring i sølv eller guld, men du kan også vælge en mere unik ring med et særligt mønster eller funklende sten. Hvis du er i tvivl om, hvilken ring du skal vælge, kan du kigge på din partners øvrige smykker og accessories for at se, hvilken stil og farve de foretrækker. Match gerne ringen med deres øvrige tilbehør, så den indgår sømløst med deres hverdagsstil.

Få eksklusive tilbud med Lounge by Zalando

Det behøver ikke være dyrt at vise din partner, hvor højt du elsker dem. Lounge by Zalando er et online outlet, og som medlem hos os får du fede tilbud på forlovelsesringe direkte i din indbakke. Spar penge og forkæl dig selv, din partner og din pengepung med Lounge by Zalando. Uanset hvilken stil eller design, du vælger, kan du spare penge på den perfekte ring, som matcher din partners personlige stil og smag. Når du har besluttet dig for design og materiale, skal du være hurtig. For vores flash-tilbud er kun online i få dage.

  • Se frem til 75%* rabat på forlovelsesringe
  • Designs fra brands i høj kvalitet
  • Opret din profil og find tilbud på alskens designs i forlovelsesringe til din udkårne