Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Shepherd på udsalg

Shepherd er rendyrket hverdagsluksus og nydelse i ét par hjemmesko. Det svenske brand designer nogle af de lækreste og smukkeste sko i fåreskind- og uld. Fra slippers til hjemmesko og strømper, oplev skandinavisk design i særklasse.

Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Shop Shepherd hjemmesko og sutsko til særpris

Fra vinter til sommer, fra kaffe på altanen og hygge på sofaen. Nyd ekstra hverdagsluksus med et medlemskab hos Lounge by Zalando. Her kan du få store rabatter på lune lækkerier fra Shepherd samt mode og interiør fra mere end 2500 velkendte designere og brands. Meld dig ind i dag, og modtag vores eksklusive deals direkte i din indbakke.

shepherd_outlet_2_CM

Stor rabat på Shepherd hjemmesko og sutsko

Dette svenske brand er eksperter i at arbejde og designe med naturlige materialer. Deres årelange kendskab til uldens unikke kvaliteter gør, at de får det bedste frem i den. Shepherd hjemmesko er skabt med en helt speciel blød og ergonomisk fodsål, så dine fødder får ekstra støtte og masser af varme. Kombinationen af den behagelige pasform, de lune materialer og moderne pasform gør hverdag lidt ekstra luksuriøs. 

Når du stikker fødderne i et par Shepherd sutsko, får du lige dele funktion og design. Shop hjemmesko i klassiske, bløde farver som beige, fine pasteller og lune brune nuancer. Når du shopper Shepherd of Sweden hos Lounge by Zalando, er der kun sparet på prisen. Du får hjemmesko i høj kvalitet med en lang levetid til en absolut skarp pris. Meld dig ind hos os i dag, og få lidt mere hverdagsluksus ind i hjemmet.

shepherd_outlet_3_CM

Lyse farver og traditionelt håndværk med hjemmesko til damer og herrer 

Shepherd hjemmesko til damer og mænd henter deres inspiration fra den nordiske design æstetik. Skoene har rene linjer og enkle design detaljer, som gør dem til en drøm at have på. Når du stikker fødderne ned i Shepherd sko til herrer og damer, vil du tydeligt mærke, at de er designet af folk med mange års erfaring indenfor håndværk. Hvis du vil have et par hjemmesko, som er hurtige af hoppe i, er virksomhedens slip-on modeller et godt valg. Er det varmen og hyggen du leder efter, vil du elske de bamsede sutsko der luner fra ankel til storetå. 

Forskellen mærkes i de helt små detaljer som stærke syninger og tykt for, hvilket både giver Shepherd sko deres smukke silhuet, men også forlænger deres levetid. De er nemlig skabt til livet – til at blive brugt og elsket i lang tid, om det så er sammen med jeans, nattøj, samt med eller uden sokker. Hjemmesko fra Shepherd of Sweden er den perfekte gave til dem, som har alt. Hvis du skal købe en gave til en, som ikke ønsker sig noget, er et par bløde sutsko i ren uld helt perfekt.  

Forkæl dig selv med et medlemskab hos Lounge by Zalando

Det er helt gratis og uforpligtende at blive medlem hos os. Alt du skal gøre er at melde dig ind med din mail, og du vil kort tid efter modtage vores eksklusive tilbud direkte i din indbakke. 

Shop lækre sko fra Shepherd med 75 % rabat på den vejledende udsalgspris, eller gå på opdagelse i vores sortiment med tilbud på mode og interiør fra mere end 2500 designere og brands. Spar penge, og opdatér garderoben hele året. Fik vi nævnt, at du også får gratis retur?