Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Holzweiler på udsalg

Træd ind i Holzweilers rige hos Lounge by Zalando. Udforsk en palet af mode, fra sjaler til sko, og omfavn essensen af individualitet. Lad outlet-shoppingeventyret begynde.

Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Nu kan du også shoppe Holzweiler hos Lounge by Zalando

Det norske, populære brand dukkede op i 2012 med en kollektion af fashionable og eksklusive sjaler og tørklæder, men er nu leveringsdygtige i alt fra netop sjaler til t-shirts, kjoler, bukser, jakker, sko med videre. Du kan ofte finde nogle af de lækre produkter på udsalg med store rabatter i brandets outlet hos Lounge by Zalando.

holzweiler_outlet_2_CM

Lounge by Zalando er en online outlet, der giver medlemmerne eksklusive tilbud fra et væld af tidens mest populære brands indenfor blandt andet mode, ting til hjemmet, sko og smykker. Du kan finde Lounge by Zalando både på nettet og via vores app, som du kan downloade i din app-store. Herfra kan du handle alle døgnets 24 timer, lige meget hvor du befinder dig. Du skulle tage og hente appen i dag frem for i morgen, så du hurtigt kan få adgang til de mange gode tilbud, dem allerede ligger på udsalg i outlettet med netop dit yndlingsbrand.

Få en spændende shopping-oplevelse i Holzweilers outlet

Holzweiler giver dig mere, end du måske havde håbet på. Måske har du længe gået og ledt efter et par mønstrede bukser – find dem nu i brandets outlet. Måske er det en strikket kjole, der står på ønskelisten eller en oversized hættetrøje? Der er masser af drømme at få opfyldt hos Holzweiler, og du kan lade en beanie, en cap eller et lækkert tørklæde fuldende looket, så du kan føle dig både street-smart sammen med vennerne og stilig på din date med kæresten.

Sandaler, sko, tasker og andre accessories er også at finde i brandets outlet, og t-shirts, trøjer og bluser kommer i alverdens farver, med sjove print og i et væld af farver. Det er utroligt nemt at skrive en ønskeliste, mens du bladrer gennem Holzweilers udbud af varer, og når du endda kan være heldig at finde varerne til helt fantastiske priser, kan du roligt browse igennem de mange tilbud.

holzweiler_outlet_3_CM

Tag på sale med respekt for naturen

Hos Holzweiler ønsker man at vise respekt for både mennesker og den planet, vi bor på, både i produktionen og i de anvendte materialer. I dag er det heldigvis ikke forbundet med skam at bruge sit tøj i lang tid eller sælge det videre, når man er blevet træt af det. For at fremme genanvendelses-tankegangen producerer brandet derfor tøj og produkter med lang levetid. Så når du er træt af dit outfit, kan du hænge det ind bagerst i skabet eller vælge at lade andre få glæde af det – det er helt op til dig, tøjet skal nok holde til det!

Bliv medlem og tag på sale i en fart

Meld dig ind i Lounge by Zalando kundeklubben via vores app eller hjemmeside. Det er en enkel proces, der hverken kræver nemID eller kreditkort. Så snart du har registreret dig, får du adgang til de mange fantastiske tilbud, og tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev, giver vi dig besked, når nye spændende sales skydes i gang. Hos Lounge by Zalando kan du opnå helt op til 75% rabat på udvalgte varer, og fordi du kan handle døgnet rundt, har du adgang til de allerbedste tilbud, lige meget på hvilket tidspunkt du finder tiden og lysten til at shoppe.