Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Støvsugere på udsalg

Find den perfekte støvsuger til dit hjem! Vores sortiment omfatter kraftfulde modeller, der klarer enhver opgave. Oplev enkel betjening, holdbarhed og stilfuldt design. Gør rengøring til en leg med vores støvsugere i topkvalitet.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Gør rengøringen lidt nemmere med tilbud på støvsugere

Hos Lounge by Zalando har vi skabt et utroligt udsalg af støvsugere, der byder på alt fra klassiske og stærke modeller til en lang række ledningsfrie støvsugere. De forskellige maskiner kan alle shoppes til gode priser, da vores rabatter strækker sig hele vejen op til 75% sammenlignet med udsalgsprisen. Log ind og bliv nemt fri for støv.

vacuum outlet 2 CM

Hold dit hjem rent og pænt uden besvær

I en travl hverdag kan det godt knibe med at finde tid og energi til rengøringen. Det er noget, vi alle kender til, og af samme grund vil du blandt de utallige tilbud hos Lounge by Zalando opleve et hav af moderne robotstøvsugere. De effektive maskiner er i særdeleshed et glimrende valg, når det kommer til hurtig og nem rengøring.

De selvkørende støvsugere er nemlig lette at have med at gøre, da de i bund og grund passer sig selv. Du skal kun installere en ladestation, som sikrer, at de altid kan få ladet batterierne. Derefter er det blot at trykke start på maskinen, hvorefter den i ro og mag arbejder sig igennem din boligs forskellige rum.

De moderne støvsugere holder dermed ikke kun dit hjem pænt og rent, men de giver dig samtidig masser af tid til at gøre andre ting. Du har bogstaveligt talt frie hænder og tid til at tage dig af andre gøremål eller bare slappe af i stuen efter en lang og hektisk dagligdag.

Bliv hurtigt fri for snavs med håndholdte støvsugere

Det er ikke altid let at komme af med alt støvet, da både krummer og hår kan gemme sig i selv de mindste kroge. I netop disse situationer kan det godt betale sig at lægge den klassiske støvsuger til side og finde en håndholdt model frem. Ganske vist har de ikke den samme kapacitet, men deres lave vægt og smarte form er ideel, hvis du for eksempel skal gøre rent i sofaen.

De små og håndholdte støvsugere er nemlig perfekte til en sådan opgave, fordi de netop ikke fylder det store. Modellernes design sikrer, at du med én hånd kan støvsuge, imens den anden løfter og flytter på de store puder.

I det store udsalg på støvsugere kan du finde flere ledningsfrie modeller, hvis design inkorporerer en mindre og håndholdt version. Det er med andre ord en to-i-en-støvsuger, som gør det endnu lettere at komme af med støv og snavs, hvor end det skulle dukke op.

Oplev et stort og støvfrit outlet fyldt med stærke maskiner

I vores store og online outlet vil du opleve fantastiske udsalg, der byder på små og store støvsugere, som vil gøre det let at holde lige netop dit hjem rent. Vores medlemmer har ud over de mange tilbud på støvsugere også adgang til sales, som rummer alverdens tøj, sko og accessories.

  • Se frem til 75%* rabat på støvsugere og andre boligstyles
  • En gratis og personlig konto
  • Designs fra boligbrands i høj kvalitet

Opret din profil og find tilbud på alverdens maskiner og styles, der gør det let at indrette såvel som at holde dit drømmehjem helt rent.