Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Køkkenudstyr på udsalg

Gør husets hjerte til noget særligt med stærkt og stilfuldt køkkenudstyr. Farverigt og funktionelt er to ord, der forenes i vores store udvalg af grej og accessories til husets varme rum. Shop dit nye køkkenudstyr her.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Find fantastiske tilbud på køkkenudstyr

Finpuds dine kulinariske evner med gode tilbud på køkkenudstyr hos Lounge by Zalando. Hos os har du som medlem dagligt adgang til sales, hvor det er muligt at spare helt op til 75% i forhold til udsalgsprisen. Forkæl dig selv og dit hjem med designs fra mere end 2.500 forskellige brands. Opret din gratis profil og oplev alverdens spændende sales.

kitchen-accessories outlet 2 CM

Shop skærebrætter og stærkt tilbehør til gode priser

Du behøver ikke at være en stjernekok for at sætte god pris på køkkentilbehør af høj kvalitet. Derfor er det også en utrolig funktionalitet, der kendetegner det store udsalg af køkkenudstyr, som du i en tidsbegrænset periode kan udforske hos Lounge by Zalando.

Kvalitet er nemlig en fællesnævner for hele sortimentet, hvad end du kaster blikket på de mange køkkenredskaber i træ eller det lette udstyr i silikone. Du kan for eksempel vælge et smukt og solidt skærebræt i træ, hvis du holder af materialets styrke eller blot dets klassiske og varme look.

Modsat er de utallige køkkenredskaber i silikone værd at bide mærke i, hvis du leder efter let eller blot farverigt tilbehør. Materialets fleksible og bløde natur gør det prisvenlige køkkenudstyr i netop silikone til et sikkert valg, hvis du blandt andet ønsker at gøre børnene til en del af hverdagens mange eventyr i køkkenet. Find redskaber i forskellige farver for også at tilføje en sjov tone.

kitchen-accessories outlet 3 CM

Skru op for madlavningen med gode priser på køkkenmaskiner

Blandt de mange designs i vores outlet af køkkenudstyr vil du finde både småt og stort, som kan gøre den daglige madlavning nemmere såvel som mere effektiv. Det er de talrige maskiner i særdeleshed et godt eksempel på, da de takket være en smart og pålidelig teknologi kan gøre selv de mest tidskrævende processer hurtigere at komme igennem.

En hurtig blender og en kraftig foodprocessor er blot nogle af de hjælpemidler, der kan give en hånd med, når aftensmaden skal på bordet. De mange maskiner byder naturligvis på en række forskellige funktioner, som vil passe ind i forskellige køkkener.

Du kan derfor finde alt lige fra en let og transportabel smoothieblender til større og mere komplekst udstyr, som du kan bruge til at udvikle og udfordre dine kulinariske evner. Vores onlinebutik med køkkenudstyr er dermed rig på både det enkle og det avancerede eller rettere sagt: Der er noget for enhver smag.

Et smagfuldt udsalg fyldt med køkkenredskaber og meget mere

Hos Lounge by Zalando kan du shoppe køkkenudstyr online på en nem og billig facon. Blandt vores utallige sales vil du finde flere tilbud på accessories og styles til dit hjem, hvis rabatter strækker sig til 75%*. Vores online outlet byder på styles fra over 2.500 brands, der leverer stilfulde designs til hjemmet og klædeskabet. Log ind og oplev et online bolig- og fashionoutlet, som er lidt udover det sædvanlige.