Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Gardiner på udsalg

Gardiner, der passer til enhver stil. Skab et elegant og hyggeligt hjem med vores brede udvalg af gardiner. Fra lette og luftige til mørklægningsgardiner - vi har det hele. Find dine perfekte gardiner i dag og giv dit hjem et nyt look.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Fra solskin til solnedgang: Gardiner, der forvandler dit hjem

Pift hjemmet op med smukke gardiner og persienner. Ikke alene kan de forskønne din indretning, men de kan også give privatliv og beskyttelse mod solens skarpe stråler. Hos Lounge by Zalando kan du spare op til 75% sammenlignet med den vejledende salgspris på gardiner, som passer til enhver stil og indretning.

curtains_1_cm

Giv hjemmet et løft med smukke gardiner

Gardiner er ikke blot en funktionel løsning til at afskærme lys og sikre privatliv, de er også en vigtig del af hjemmets indretning. Som medlem hos Lounge by Zalando får du adgang til vores store sortiment af gardiner og persienner, så du kan skabe en smuk og funktionel atmosfære i dit hjem helt uden at bryde med budgettet. 

Vi har sørget for et moderne og tidløst udvalg af gardiner i forskellige materialer, farver og looks. Uanset om du er på udkig efter gardiner til stuen, soveværelset eller børneværelset, kan du finde designs fra anerkendte producenter hos os. Så hvorfor vente? Giv dit hjem den helt rette finish i dag. 

Forny dit hjem med rullegardiner og persienner

Rullegardiner er lette at montere og passer smukt ind i de fleste hjem. Vores medlemmer får adgang til eksklusive flash-tilbud på rullegardiner med forskellige niveauer af afskærmning og privatliv.

Hvis du har brug for at holde alt lys ude og sikre en god nats søvn, vil du elske mørklægningsgardiner i kraftigt stof. I modsætning til persienner kan mørklægningsmodellerne holde solens stråler helt ude, hvilket er perfekt til kontoret og soveværelset. Persienner er en klassisk løsning, hvor du nemt kan justere lysindfaldet. Bliv medlem hos os i dag, og modtag spændende tilbud på persienner i flot design og høj kvalitet.

curtains_2_CM

Opgrader dit hjem med stilfulde gardiner på tilbud

Når du vælger de rigtige gardiner til dit hjem, er det vigtigt ikke kun at overveje deres funktion men også deres stil og design. Hvis du ønsker et moderne look, kan du overveje at vælge lange eller korte gardiner i en neutral farve eller en persienne med en minimalistisk stil. Foretrækker du et traditionelt look, kan du overveje at vælge lange gardiner i en dyb farve eller en flot mønstret persienne.

Når du skal vælge gardiner til dit hjem, er det som sagt vigtigt at tage højde for både funktionalitet og stil. En af de faktorer, der kan have stor betydning for det endelige resultat, er længden på gardinerne. Korte gardiner kan være en god løsning, hvis du ønsker mere lys i rummet eller fortrækker en enkel og minimalistisk stil. Lange gardiner kan derimod skabe en mere dramatisk og luksuriøs stemning og er perfekt til rum med højt til loftet. 

Shop gardiner på tilbud: Bliv medlem af Lounge by Zalando i dag

Det er nemt, uforpligtende og helt gratis at blive medlem af Lounge by Zalando. Tilmeld dig med din e-mail, og modtag eksklusive tilbud fra vores online outlet med det samme. Du får også information om vores kommende tilbud på gardiner, så du har rig mulighed for at finde det perfekte match. Gå gerne efter farver, som passer til rummets møbler, eller vælg farvestrålende designs, der leverer et spændende og iøjnefaldende indslag. Vores medlemmer har ud over de mange tilbud på gardiner også adgang til sales, som rummer alverdens tøj, sko og accessories.

  • Se frem til 75%* rabat på gardiner
  • En gratis og personlig konto
  • Designs fra kvalitetssikre boligbrands

Opret din profil, og find tilbud på alverdens gardiner og styles, der gør det let at indrette dit drømmehjem.