Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Havemøbler på udsalg

Havemobler, der passer til enhver stil. Skab din drømmeoase med vores udvalg af moderne og komfortable havemøbler. Fra elegante loungesæt til praktiske spisebordsæt - vi har det hele. Udforsk vores sortiment i dag og find dine favoritter.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Nyd det gode vejr med tilbud på flotte havemøbler

Hos Lounge by Zalando har vi samlet et hav af havemøbler, der er perfekte til de hyggelige stunder, hvad end de finder sted på en lille altan eller i en stor have. Du kan shoppe de forskellige møbler til gode priser, da vores medlemsrabatter strækker sig til 75% sammenlignet med udsalgsprisen. Opret din profil og skab din drømmeoase.

gardenfurniture_outlet_2_CM

Alverdens haveborde til den perfekte oase

Oplev et flot og stort udsalg på haveborde og -stole, hvis utallige looks byder på noget til enhver have, lounge og terrasse. Alene variationen af møblernes størrelse sikrer, at du kan finde noget til alle udendørsrum, uanset om det kniber med pladsen eller ej. Du kan dermed snildt dykke ned i det store outlet af havemøbler, hvis du leder efter noget til den helt store villahave eller blot en smal altan.

Det demonstrerer udvalget af haveborde på glimrende maner, da de forskellige designs varierer utroligt, når det kommer til alt lige fra konstruktionen af møblerne til de materialer, bordene er lavet af. Det samme kan naturligvis siges om udsalget på havestole, der ligeledes består af små og elegante terrassemøbler samt mere fyldige og yderst komfortable sæt til en luksuriøs lounge. Det giver dig muligheden for at skabe forskellige rum med lige præcis den stemning, som passer til dig og pladsens formål.

gardenfurniture_outlet_3_CM

Få mere ud af sommeren med billige havemøbler

Der er lagt op til masser af hygge, når det kommer til det store udsalg af udendørsmøbler hos Lounge by Zalando. Alt lige fra de smarte borde til de behagelige stole inspirerer til at læne sig tilbage og nyde den friske luft. Det eneste, du skal beslutte dig for, er derfor, hvilket look der bedst går hånd i hånd med din have. Ønsker du et roligt og klassisk udseende er det oplagt at udforske de mange træmøbler, hvis naturlige toner aldrig vil gå af mode.

Møblernes varme look vil gå godt i spænd med de solrige sommerdage på terrassen såvel som til de hyggelige stunder i vinterhaven, når temperaturen er faldet en anelse. Du kan selvfølgelig også skabe et varmt og hyggeligt look, hvis du foretrækker havemøbler i metal eller i plast. For eksempel kan du tilføje et væld af grønne planter, farverige hynder og nogle kulørte lamper. De forskellige elementer vil i fællesskab sikre dig et rum, der emmer af personlighed.

Skab din drømmehave med havemøbler på udsalg

Medlemmer af Lounge by Zalando har hele året adgang til vores online outlet, som byder på flotte designs til ude og inde. Vi afholder i løbet af året mange gode flash sales, der blandt andet leverer masser af tilbud på billige haveborde og havestole, der er ideelle til enhver grøn oase. Dertil kan vores medlemmer også se frem til:

  • Bolig- og havestyles med rabatter på op til 75%*
  • En gratis konto, der giver adgang til ethvert outlet
  • Designs fra internationale brands i høj kvalitet

Opret din konto og nyd de mange tilbud på styles og møbler, som vil gøre det til en leg at indrette dit hjem såvel som dine udendørs rum.