Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Møbler på udsalg

Vi har de fedeste møbler til dit hjem. Find alt, hvad du har brug for til at skabe din drømmebolig. Stilfuldt, moderne og til gode priser. Kom ind og opgrader dit hjem i dag!

Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Spar stort på drømmeindretningen: Prisvenlige møbler til det stilbevidste hjem 

Er det på tide at pifte hjemmet op? Det behøver slet ikke koste en formue at skabe dit drømmehjem. Som medlem hos Lounge by Zalando kan du spare op til 75% sammenlignet med den vejledende udsalgspris. Vores flash-tilbud byder på masser af lækre møbler og moderne boligtilbehør fra velkendte mærker – alt sammen til eksklusive priser.

furniture outlet 2 CM

Køb smukke møbler til outlet-priser

Vores medlemmer får adgang til et fantastisk udvalg af stilfulde og trendy møbler til hjemmet og altid til priser, som ikke sprænger budgettet. Hvad end du er til elegante designermøbler eller ønsker mere edgy pieces til dit hjem, er der noget for dig. Når du melder dig ind hos os, er det bare om at holde øje med din indbakke. 

Du vil løbende modtage tilbud på møbler til hele hjemmet – alt sammen til fordelagtige priser. Uanset om du er på udkig efter møbler til bade- eller soveværelset eller stuen, kan du godt glæde dig til mails fra os. Er det en ny sofa til stuen, et spisebord eller en seng, du mangler? I vores online outlet får du muligheden for at skabe et hjem, der er lige så unikt, som du selv er. 

Find dine drømmemøbler online

Elsker du at følge med i de nyeste indretningstrends og opdatere dit hjem løbende, får du som medlem af Lounge by Zalando tilbud på de nyeste trends og tidløse klassikere. Møbler er en vigtig del af vores hjem, og især stuen er et af de steder, hvor vi bruger mest tid. Derfor er det vigtigt at vælge de rigtige møbler til stuen, der både passer til din personlige stil og dine behov. 

Gør din stue indbydende og hyggelig med bløde sofaer og stole i matchende farver. Hvis du vil have enkelte farveindslag, gøres dette nemt med iøjnefaldende tilbehør. Gå efter farvestrålende gulvvaser, serveringsbakker eller mønstrede puder.

furniture outlet 3 CM

Giv dit hjem spa-fornemmelser med veldesignede møbler til badeværelset

Det er på badeværelset, din dag starter og slutter, så det er vigtigt, at det er et rum, du elsker at opholde dig i. Møbler til badeværelset skal både være praktiske og æstetiske, så du kan opbevare det, du har brug for, med stil. Hvis du vil give badeværelset et pift, kan du vælge et stort og smukt spejl eller tilføje et touch af elegance og stil med en bænk eller et lille bord.

Når du indretter dit badeværelse, er det vigtigt at tænke på farver og materialer. Hvis du har et lille badeværelse, kan du overveje lyse farver og træmøbler. I et større badeværelse kan du eksperimentere med mørkere farver og materialer, der kan tilføje rummet en mere luksuriøs følelse.  

Bliv medlem af Lounge by Zalando i dag

Det tager under et minut at blive medlem hos os og få tilgang til vores store møbel-outlet. Du kan spare op til 75% på smukt design til hjemmet. Du skal blot registrere dig med din e-mail. Du modtager information om vores kommende tilbud direkte i din indbakke, så du kan finde møbler i farver og stil, der matcher dit hjem. Det er gratis og uforpligtende, og der følger naturligvis gratis returnering med. Hold godt øje for vores flash-tilbud er kun online i få dage. Vores medlemmer har ud over de mange tilbud på møbler også adgang til sales, som rummer alverdens tøj, sko og accessories.

  • Se frem til 75%* rabat på møbler og andre boligstyles
  • En gratis og personlig konto
  • Designs fra boligbrands i høj kvalitet